2777
2789
عنوان

این رفتار خواهرشوهرام بنظرتون نرماله🙄🙄🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1159 بازدید | 69 پست
نه اتفاقا همیشه هستم کنارشون.من آیینه دقشون هستم چرا نباشم 😁

آفرین چقدر عالی! نشون میده که رفتارتون پخته هست 

من متاسفانه یکی بهم بی احترامی و کم محلی کنه و در حقم بد کنه ، به کل خودم و محبتم رو ازش میگیرم

همونجور که از خانواده شوهر گرفتم ...

خیییلی۳باهاشون سرد و کمرنگ شدم ، و متاسفانه که تو یه ساختمونیم !! ولی اونقدر سردم که صداشون در اومده ! ولی به رفتار خودشون توجه نمیکنن که چی باعث آزار من شده

مثلا آدمی بودم که دست  خالی به هیچ وجه خونشون نمیرفتم، همه رو با پسوند خانم، جون و ... صدا میزدم،  هر مناسبی کادوی من آماده بود ، هر هفته زنگ و پیام و احوالپرسی

دیگه یه جاهایی دیدم اینو وظیفه میدونن، یه جاهایی دیدم من هر چی احترام میذارم اینا بیشتر باد میکنن! یجوری خودمو ازشون گرفتم و کمرنگ شدم که  به شوهرم اعتراض میکنن زنت اون آدم قبلی نیست!! متاسفانه الان اینقدر تو چشم من کدر شدن که نمیتونم حتی به ظاهر هم احترام بذارم، رو در رو میشیم نفرت و کینه از چشام و رفتارام مشخصه😅😅😅 (بیشتر منظورم پدرمادر همسر هس)

تو جمعشون هم دیگه زیاد حضور ندارم ، اون رفت و آمد کم هم به زوووور و اجبار میرم 

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

سلامت باشید. خدا بچه هاتون حفظ کنه. دقیقا پدر مادرا همیشه دختر هاشونو به سازش تشویق میکنن میگن هر جو ...

فدات عزیزم الهی آمین با دعای خیرتون.بله پدر و مادر ما خیرخواه بودند با قلب مهربونشون با دیگران مراوده داشتند.ان شاالله خیر ببینید💗

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آفرین چقدر عالی! نشون میده که رفتارتون پخته هست من متاسفانه یکی بهم بی احترامی و کم محلی کنه و در حق ...

تنتون سلامت 

هنوز اولش هستید منم همین بودم راستش منم تابلو حس نفرت ازشون رو نشون میدادم دست خودم نبود چون نمی تونستم مثل خودشون دو رو داشته باشم ازشون بدم میومد و نمی تونستم پنهانش کنم.ولی کم کم به خودم اومدم ارتباطم رو با مادرشوهر و پدر شوهر حفظ کردم ولی خواهر و برادرهای همسرم رو نادیده گرفتم البته هراز گاهی شاید در سال دو بار خونه شون بریم ولی تقریبا نه حرفشون توی خونه مون هست و نه میذاریم اونا سرک بکشن توی خونه مون. مطمئنا شوهرم از این وضعیت ناراحت هست ولی به کتفم منم آدم هستم و آرامشم رو نمی ذارم کسی ازم بگیره. کار سخت شما اینه کنار مادرشوهر هستی ان شاالله بتونی به زودی مستقل بشی و بری دور از اونها زندگی کنی ....خیلی بده کنار اونها زندگی می‌کنی ولی باز هم دست شماست که مدیریت کنی قضیه رو ...ان شأالله خدا به عقل های ما برکت بده تا نذاریم کسی از ما سوءاستفاده نکنه...سرت رو اونقدر شلوغ کن که وقتی برای قوم شوهر نمونه

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
سلام عزیزم کنکور دادین ؟چی شد ؟

سلام 

نه عزیزم کنکور ندادم ان شاالله شما موفق باشید

منم فقط علاقمندم شرایط شو ندارم عزیزم

منم علاقه مند هستم 

به قول شما اما شرایطش نیست به فرض قبولی هم شرایط حضور در کلاس رو ندارم 

بچه هام کوچیک هستند و آرزوهام خیلی بزرگ

منم علاقه مند هستم به قول شما اما شرایطش نیست به فرض قبولی هم شرایط حضور در کلاس رو ندارم بچه هام کو ...

خیلی حیف 

منم همینطوم  عزیزم 

انشالا بچه هاتون خوشبخت و عاقبت بخیر باشن 

خدایا شکرت ...

خیلی حیف منم همینطوم عزیزم انشالا بچه هاتون خوشبخت و عاقبت بخیر باشن

سلامت باشید 

ان شأالله با دعای خیرتون

ان شاالله شما هم موفق باشید💕