2777
2789

تاپیک قبل تا نظرات دادین و خواستم جواب بدم همه تاپیک ترک کرده بودین . راستش من خودم مربی ام و در مورد خودم نظراتتون پرسیدم قبل بارداری اندام قشنگی داشتم ۵۸ کیلو با ۱۶۱ قد  بچه هام دوقلو بودن و وقتی دنیا اومدن کلی اضافه وزن پیدا کردم شدم ۸۴کیلو بعدش بخاطر فشار عصبی نتونستم کم کنم و تا ۴سالگی بچه ک دوباره ورزش شروع کردم الان شدم ۶۷ کیلو شاگردامم همیشه میگن شما شکم ندارین ک اما خودم خیلی ناراحتم احساس میکنم شکمم بزرگه من خودم قبلا مربی رو قبول داشتم ک خیلی خوشتیپ باشه الانم کراسفیت و پیلاتس کار میکنم اما هنوز نشدم اون ک میخوام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم سالهاس پیلاتس کار میکنم 

معمولا به اندام مربی خیلی دقت میشه ،حالت الگو داره برای شاگردا یجورایی 

اما شما مادر شدی و طبیعیه با دوقلو ،شکم بیاد 

وقتی مجدد مشغول کار بشی ،چون خودت ورزشی هستی ،تشویق میشی که رو خودت کار کنی بانو

به پوششت هم دقت کن از نظر تیپ و رنگ 

از اون نظر شاگردام اونایی ک ورزشکار واقعی هستن خیلی قبولم دارن هرجا بخوام باسگاه رو جابجا کنم برم می ...

خب پس نگران چی هستی

آدمیزاد دیگه تغییر میکنه

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند   تاریخ همان ست حسینی و یزیدی

من خودم سالهاس پیلاتس کار میکنم معمولا به اندام مربی خیلی دقت میشه ،حالت الگو داره برای شاگردا یجورا ...

متاسفانه اکثر همکارا عملی شدن و حتی کوچکترین علم ندارن و متاسفانه ورزشکار تازه وارد تشخیص نمیده اینو