2777
2789
عنوان

رفتم دیت😶

567 بازدید | 68 پست

بچه ها پسره پنج سال از من بزرگ تره من بیست سالمه و اون بیست و پنج 

اولش که همو دیدیم یه دسته گل لیلیوم داد بهم، از من پرسیده بود قبلش که چه گلی دوست دارم. 

بعد خب کلا میدونم ادم خیلی مهربونیه 

و به قول خودش دست و دل بازه ولی کلا بخوره بد سلیقس😂

بعد تو کافه یجای بد نشسته بودیم 

گفتیم عوض کنیم 

بچه ها مثل یه بچه دوید رفت سمت میز 😭😭 بعد من پشمام ریخت 

بعد گارسون و اینا هرچی میگفتن این نمیفهمید با اینکه کافه رو خودش انتخاب کرده بود و رفته بود قبلا اونجا 

مثلا طرف میگفت منو رو اسکن کنید این میگفت چی؟  بعد این موضوع چند بار اتفاق افتاد 

بعد قرار شد سفارش بدیم

داشت میرفت دختره رو صدا کنه 😐یعنی داشت میرفت دنبال دختره😶 بعد من پشمام دوباره ریخت 

بعد صندلیشو اورده بود رو میز خم شده بود 

کلش دهنم بود خیلییییی جلو اومده بود طوری که گفتم بابا یکم فضا بده 

بعد اصلا به من اجازه ی حرف زدن نمیداد 

همش حرف میزد 

مثلا میگفت نظرتو در مورد فلان چیز بگو 

بعد من یچی میگفتم این یساعت میرفت رو منبر

واقعا دیوانه شدم😑

بعد سفارش دادیم اون اب هندونه سفارش داده بود 

من لیموناد 

شمردم پنج بار هم موقع حرف زدن تف کرد روم 😑

اخرشم بلند شدنی 

ته اب هندونش مونده بود 

برداشت تهشو بخوره یهو تو یه حرکت انتحاری دیزاین هندونه رو برداشت گذاشت دهنش😩 

واقعا نمیدونم چیکار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم تو نیست

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

فرار کن ازش

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺                                 

اینم بگم من قبلا گفته بودم تو چت حس میکنم هولی 😬😬😬 بعد این تو دیت برای اینکه اثبات کنه هول نیست 

یه دایمیو به دیوار نگاه میکرد 

موقع حساب کردن هم برای اینکه اثبات کنه هول نیست به صندوقدار نگاه نمیکرد😐

خب من منظورم از هول بودن این بود که همش میخواست منو به زبون بگیره 

انگار با زبون خرم کنه

وع حالم بهم خورد😂😂😂ولی خیلی خوشم میاد پر حرف بوده ..مردها اکثرا کم حرفن ...کاش شوهر من زیاد حرف میزد ..اون تف هاش فقط 🤣🤣🤣🤣حالا خوشگلم بود اینهمه ایراد گرفتی ازش 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......