2777
2789
عنوان

رفتم دیت😶

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 68 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشمی هم موند برات؟🤣

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

وع حالم بهم خورد😂😂😂ولی خیلی خوشم میاد پر حرف بوده ..مردها اکثرا کم حرفن ...کاش شوهر من زیاد حرف م ...

خودشم میگفت😂میفت تو حرف نمیزنی زیاد همش داری ضبط میکنی بعدا تحلیلم کنی😂

منم میگفتم خب نمیزاری حرف بزنم

احساس میکنم ادم خوبیه ها ولی خانوادتا بهم نمیخوریم

ببین 

ادم میره دیت ک همین رفتار هارو بببنه

این دیگ ب تو برمیگرده ک ایا اون قدر ادم جذابی برات هست ک این رفتارهاشو بیخیال شی تا کم کم درست شه یا نه نمیتونی

من خودم ب شخصه ادم حساسیم ب خاطر  نمیتونم اصلا کنار بیارم

ولی یه احتمال دیگ هم هست اینکه طرف مقابلت استرس داشته یا تجربه ی کمی داشته ک نمیدونسته چطور باید رفتار کنه ک این میتونه نکته ی مثبت باشه برات

ممکنه با یکی بری دیت ک خوب هم رفتار کنع ولی خوب رفتار کردنش از دیت رفتن با بالای بیست تا دختر سرچشمه گرفته باشه😁

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀
چرا حس میکنم ادم باحالیه😂😂

ادم خوبیه ولی احساس میکنم ادم های با پرستیژ تری میتونم تعامل داشته باشم مثلا با داداشم مقایسه میکنم 

تو ذهنم میگم داداشم چه ادم های کلاس تریه مثلا میرم بیرون باهاش احساس بد بهم دست نمیده با اینکه این هیکلش از داداشم بهتره