2777
2789
عنوان

رفتم دیت😶

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 68 پست

ببین بگو اهل رابطه بی سر و ته بی هدف نیستم ، فعلا قصد جدی برای آیندم ندارم جز تحصیلات و شغل اونا اولویت اول برام دارن یه حرفایی بزن ک حس کنه ازت سر تره مثلا بگو من به دردت نمی‌خورم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا آدم وقتی ازدواج میکنه دیگه باکلاس نیس توقع نداشته باشین ک دو روز رفتین بیرون باکلاس بود  تا آخر باهات باکلاس ۶ ماه اول خانه داری بعدش حتی میگوزه برات😐😐😄

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  
چي ميگيكبوتر با كبوتر باز با بازكند هم جنس با هم جنس پروازاز نظر من كسي چه دختر چه پسر با سطح پايينت ...

سطح چیه مشتی کسی که با چهارتا چیز الکی که اصن گیر حساب نمیشه بگه گیر وای به حال روزی که بخان توی زندگی مکمل هم باشن مشکلات همدیگه رو حل کنن اینا به مشکل نرسیده ول میکنن زندگی رو خداوکیلی نثل مادرامون هیچ وقت دیگه زنده نمیشن ندیدم بزرگی جز مادر 

سطح چیه مشتی کسی که با چهارتا چیز الکی که اصن گیر حساب نمیشه بگه گیر وای به حال روزی که بخان توی زند ...

از نظر شما به حساب نمياد

از نظر يه ادم سطح بالا و باكلاس فقط يكي از اين رفتارها كافيه تا كلا حذف بشه

کلا آدم وقتی ازدواج میکنه دیگه باکلاس نیس توقع نداشته باشین ک دو روز رفتین بیرون باکلاس بود تا آخر ...

اخه میدونی خب ادم انتظار داره یسری رفتارا دیفالت رو طرف مقابلش باشه 

مثلا من دوست دارم طرف انقدر اجتماع رفته باشه دیگه 

صحبت کردن بلد باشه، تعامل بلد باشه 

نه اینکه برای اینکه اثبات کنه هول نیست به صندوقدار نگاه نکنه😑

من میدونم بعد ازدواج بد تر میشه ولی این چیزی که دیدم خوب نبود که بدترشو بتونم تحمل کنم

سطح چیه مشتی کسی که با چهارتا چیز الکی که اصن گیر حساب نمیشه بگه گیر وای به حال روزی که بخان توی زند ...

عزیزم شما حق انتخاب خودتو داری منم حق انتخاب خودمو دارم 

چرا قضاوت میکنی؟ بعدشم من اگه ده تا چیز گفتم پنج تاشو نگفتم حداقل 

شما جای من نیستی