2777
2789
عنوان

وقتی یه غم بزرگ داری

157 بازدید | 15 پست

دنیا برات عین زندان میشه. حتی بدتر. تو خونه ای که همیشه میگفتم هیچ جا خونه خود آدم نمیشه دیگه آرامش ندارم. مهمونی دوس ندارم برم. تولد و عروسی و جشن حوصله ندارم برم. دیگه بازارگردی و خرید حالمو خوب نمیکنه. دیگه قدم زدن تو پارک بهم آرامش نمیده. منی که عاشق مهمون بودم عاشق اینکه مهمون بیاد خونم کلی پذیرایی میکردم و خوشحال میشدم دیگه حال هیچ کسو ندارم .دیگه شیرین کاری های بچه هام حالمو خوب نمیکنه. دیگه از این که شوهرم بیاد خونه خوشحال نمیشم. انگار قلبم سیاه و کدر شده. انگار ذوقم کور شده انگار دلم مرگ میخاد ....انگار عمیقا حالم بده و هیچ وقتم قرار نیس خوب بشه. انگار کمرم زیر این همه غصه شکست ....💔

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.