2777
2789
عنوان

تا حالا اونقدر عاشق شدین که🥺

172 بازدید | 27 پست

دلتون نخواد مورد توجه هیچ کس قرار بگیرین جز اون یه نفر؟

نخواید توجه هیچ هم جنس و غیر هم جنس بهتون باشه

حتی از توجه خونواده تون هم خوشتون نیاد جز اون یه نفر؟

تا این حد عاشق شدین؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عاشق شدم و هستم

ولی خب فقط ب توجه اون نیاز ندارم

مامانم هم هست

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

عاشق هستم 

اما نه این مدلی ، هرکسی برام جایگاه خاصی داره 

نه نامزدم قراره جای خاتواده ام رو بگیره ، نه خانواده ام جای نامزدم رو میگیرن 

به هردو نیاز دارم 

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

خوش بحالت با عشقت نامزد کردی🥲🌹

ممنون عزیزم 

امیدوارم شماهم به هم برسید و پایدار باشید 

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕