بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من خیلی به ازدواج بر پایهی عشق اعتقاد دارم ولی متاسفانه تا الان که بیست سالمه از هیچ بنی بشری اونقدری خوشم نیومده که بتونم عاشقش بشم. شاید حتی یک ساعت هم درباره پسری فکر نکردم و این منو نگران میکنه چون حس میکنم توی ازدواجمم برام مشکل پیش میاد.
کارتونی توی بچگی دیدی که اسمشو یادت رفته؟ بیا تلگرام با هم پیداش کنیم!🌱 سرچ کن: shahr_gomshodegan
دوستمم مثل تو بودیجورایی.. جای که مثلا اون طرف نبود اصلا به خودش نمیرسید فقط اگرمیدونست طرف میبینتش میرسید به خودش و سرحال بود... یعنی تمام دنیا بگن زشت مهم نبود براش فقط تو چشن اون زیبا باشه بس بود براش خیلی فکرش بود روزا اصلا یه وضعی
اره. کور و کر. در حدی ک اگه میگفت بمیر. میمردم. کلا چشام جز اون هیچ چیز رو نمیدید. ی روز صداش نمیشنیدم روزم شب نمیشد. دقیقا مثل یه ادم معتاد ک مواد بهش نرسه. هی روزگار
کاری با دلم کرد ایقد سرد گرم کرد دلم رو 6تمام ب مرز جنون رسوند دل منو ک کشت قلبم از سنگ کرد. میدونی دردناکترین و زجر ترین چیز چیه اینکه یکی رو دیوانه وار دوست داشته باشی ولی دیگع اعتمادی نباشی. مثل خوره میفته ب جونت زجرت میده. بی نهایت سخت بود ولی من کشیدم کنار چون اون مثل من نبود هم خیانت کرد هم قدر نشناس.