2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله آبرسانشو داشتم

سرم ابرسان یا کرم ابرسان داشتین؟

من پوستم مختلط و چرب ولی جوش اصلا ندارم مثلا یه قسمتایی از صورتم چرب یه قسمتایی حس میکنم خشک میخواستم هم سرمش بگیرم هم کرم ولی نمیدونم واقعا واجبه جفتشو بگیرم یا همون کرم بگیرم کافیه بعد از طرفی پوستم حساس یکم باعث جوش اینا ننیشه؟

وَلی زور خدا از هَمه بیشتره🌸

این یکی و نه واسه چی میخوای اگه واسه جوش و جای جوش و اینا خواستی میدونم

نه عزیزم جوش ندارم جای جوش هم ندارم پوستم صاف کلا ابرسان میخوام تعریف رویوال خیلی شنیدم

قبلا درمالیفت‌ استفاده کردم راضی نبودم

وَلی زور خدا از هَمه بیشتره🌸

نه عزیزم جوش ندارم جای جوش هم ندارم پوستم صاف کلا ابرسان میخوام تعریف رویوال خیلی شنیدمقبلا درمالیفت ...

اها ژل آبرسان خوب پرایم میشناسم

مدل پوست من الان ۸۰۰ شده فکرکنم ولی سبک و عالیه

💕🌸☘️🌹

سرم ابرسان یا کرم ابرسان داشتین؟من پوستم مختلط و چرب ولی جوش اصلا ندارم مثلا یه قسمتایی از صورتم چرب ...

من کرم آبرسانشو داشتم منم پوستم مختلطه برا پوست چرب گرفتم، ولی قبلا همزمان سرم و آبرسان از برند دیگه داشتم تاثیر خاصی ندیدم به نظرم یکیشو بگیری کافیه

e❤ s❤ h❤ f