دنبال علایم نباش اونم روز ۵من که ۳ قلو شد والا علایم تا هفته۸ بارداری ندلشتمان شالله مثبته
عزیزم سه قلو❤️😍من یه جنین بلاست انتقال دادم ینی شما هیچ فرقی با روزای عادی نداشتی؟ یادت نمیاد پاهات یخ بود یا داغ اخه پاهام با وجود جوراب ساق بلند یه کرده و میگن نشونه خوبی نیس
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم تو انتقالم پاهام یخ بود وانتقالم مثبت شد.اصلا درگیر علائم نباش.تنها چیزی که حس میکردم گهگاهی رحم ...
راست میگی عزیزم؟؟؟ پاهای من یخ یخ هست الان تو این فصل تو این گرما من جوراب مردونه پوشیدم بازم یخ هست توروخدا پاهای شما هم یخ میکرد🥺🥺🥺جوابمو بده عزیزم اگه دیدی پیامم رو
منم انتقال دادم خیلی دیدیم با پاهای یخ انتقالشون مثبت شده
من خودمم همیشه قبل پری پاهام یخ میشد پری میومد تو انتقال های قبلی هم پاهام موقع پریودم یخ شد انتقالم منفی شد برای همبن پاهای بخ برای من هم کابوسه تو انتقال