2777
2789

پنجمین روزی هست ک جنین بلاست انتقال دادم اما کوچکترین علامتی ندارم حتی با این همه دارو پاهام یخه🥺سری قبل همینطور بودم و منفی شد خیلی ناراحتم 

« من سپردم به خودش، هرچه خدا می‌خواهد. :) »

دنبال علایم نباش اونم روز ۵من که ۳ قلو شد والا علایم تا هفته۸ بارداری ندلشتمان شالله مثبته

عزیزم سه قلو❤️😍من یه جنین بلاست انتقال دادم ینی شما هیچ فرقی با روزای عادی نداشتی؟ یادت نمیاد پاهات یخ بود یا داغ اخه پاهام با وجود جوراب ساق بلند یه کرده و میگن نشونه خوبی نیس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم سه قلو❤️😍من یه جنین بلاست انتقال دادم ینی شما هیچ فرقی با روزای عادی نداشتی؟ یادت نمیاد پاهات ...

هیچچچچچ فرقی نداشتم

منم دو تا انتقال دادم ولی خدا بخواد اینجوری میشه

انگارتکثیر شد دقیق نمیدونم

ولی چون همون سومی ضربان قلب نداشت و از بین رفت پیگیر نشدم

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
هیچچچچچ فرقی نداشتممنم دو تا انتقال دادم ولی خدا بخواد اینجوری میشهانگارتکثیر شد دقیق نمیدونمولی چون ...

عزیزم قربون حکمت خدا برم منم سپردم ب خودش خودش دیده تو این مسیر چ زجرایی کشیدم😔برام دعا کن 

ممنون از دلگرمیت

عزیزم قربون حکمت خدا برم منم سپردم ب خودش خودش دیده تو این مسیر چ زجرایی کشیدم😔برام دعا کن ممنون از ...

منم تو انتقالم پاهام یخ بود وانتقالم مثبت شد.اصلا درگیر علائم نباش.تنها چیزی که حس میکردم گهگاهی رحمم تیر میکشید همین.روز یازدهم بی‌بی چکم مثبت شد.البته دوقلو بودن.

منم تو انتقالم پاهام یخ بود وانتقالم مثبت شد.اصلا درگیر علائم نباش.تنها چیزی که حس میکردم گهگاهی رحم ...

راست میگی عزیزم؟؟؟ پاهای من یخ یخ هست الان تو این فصل تو این گرما من جوراب مردونه پوشیدم بازم یخ هست توروخدا پاهای شما هم یخ میکرد🥺🥺🥺جوابمو بده عزیزم اگه دیدی پیامم رو

منم انتقال دادم خیلی دیدیم با پاهای یخ انتقالشون مثبت شده 

من خودمم همیشه قبل پری پاهام یخ میشد پری میومد تو انتقال های قبلی هم پاهام موقع پریودم یخ شد انتقالم منفی شد برای همبن پاهای بخ برای من هم کابوسه تو انتقال

۲۵ مرداد انتقال دادم ۵ تا جنین ۳ روزهاز ترسم دو تا جوراب کاموایی پوشیدمموقع انتقال یه خانوم مثبت شده ...

انشاالله این بار مثبت میشی

واقعا نباید درگیر علائم کنی ذهنتو

استراحت کافی و روحیه‌ی شاد داشته باش