2777
2789
عنوان

روز 5انتقال بدون علائم توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 21 پست
منم انتقال دادم خیلی دیدیم با پاهای یخ انتقالشون مثبت شده من خودمم همیشه قبل پری پاهام یخ میشد پری م ...

من یه بلاست انتقال دادم اخه دکترم قبول نمیکنه بیشتر از یکی انتقال بده چون سابقه زایمان زودرس دارم چون میگه اگه دوتاش بگیره بازم زودرس میشس😢😢پاهام الان بقدری یخ کرده تو این گرما یه جوراب پوشیدم دوتا پتو ضخیم کشیدم رو پاهام هنوزم یه کرده

« من سپردم به خودش، هرچه خدا می‌خواهد. :) »

۲۵ مرداد انتقال دادم ۵ تا جنین ۳ روزهاز ترسم دو تا جوراب کاموایی پوشیدمموقع انتقال یه خانوم مثبت شده ...

منم 28 انتقال دادم علائمی داری الان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلهپاهام خیلی یخ بودهر کار میکردم گرم نمیشدخوب یادمه

وای کاش منم مثبت شم با ای پای یخ🥺البته یه بودن پاهام غیر طبیعی هست همیشه قبل پریود داغ میشه بعد یکم یخ میکنه پریود میشم ولی الان بدجور یخ کرده تو این فصل با این گرما این یخ کردنه غیر طبیعیع

روز ۵ ک خیلی زوده برا مثبت شدن یا نشدنبنظرم همه واکنش به دارو ها هس ک بدنمون میده انشاله مثبتی استرس ...

ممنون عزیز دلم اما مگه میتونم بیخیال باشم دست خودم نیس هرچی میخام بهش فک نکنم نمیشه😔

فعلا زوده صبور باش. ان شاء الله که مثبته عزیزم. شما جنین چند روزه انتقال دادی؟ روز چندم پریود؟ ضخامت ...

مرسی عزیزم توکل برخدا

من یه جنین بلاست 

روز 15 انتقال دادم 

روز 9 ضخامتم 9.2 بود عزیزم