2777
2789
عنوان

راصی نشدن شوهرم به بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 5851 بازدید | 236 پست
🫤🫤🫤🫤🫤عزیزم واقعا با ماهی ۱۲ اصرار داری بچه دار شی؟اونوقت به نظرت رفتار شوهرت درست نیست؟!!!!!!!! ...

😂😂😂😂😂😂

خب دیدم اطرافیان با همین حد حقوق بچه دار شدن

پس اونا چطور دارن بچشون و بزرگ میکنن!!؟؟ 

حالا این موضوع اگه برعکس میشد شما بچه نمیخواستین همسرتون میگفت باید بچه دار بشیم واکنشتون چی بود 

به هر حال بچه داشتن که شوخی نیست هم واسه شما مسئولیت بزرگیه هم واسه همسرتون تو این وضعیت اقتصادی که خرج خودمونم بزور در میاریم  قرار نیست که شما به تنهایی بزرگش کنین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگر ترساش ایناییه که گفتی کاملا منطقیه.مسئولیت یه بچه خیلی سخت تر و بزرگ تر از اونیه که عرف دا ...

هزاران لایک

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        

عزیزم میدونی بچه خیلی خرج داره از آزمایش و سونو بارداری بگیر تا ویزیت دکتر و بعدم دنیا بیاد هزینه شیر خشک و پوشک ویتامین و ویزیت دکتر و لباس و هزار چیز دیگه که فکرشو نمیکنی اگه ماهی 12 داری بنظرم شوهرت درست میگه 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

شوهرت مهم تره حتما از لحاظ روانی پذیرش بچه رو نداره انقد تحت فشار گذاشتیش که بهت گفته جدا شو.کارت در ...

اره همه جوره خییییلی خوش اخلاق و مهربونه، پدرومادر فرشته ای داره، 

البته الان جدیدا بخاطر بحث و دعوا چندماهیه ک بهم نزدیک نمیشه اصلا

ولی درکل خوبه، اصلا کاری ب کارم نداره،  اهل گیر دادن نیست 

خب من خییییلی بچه دوس دارم، تازه گفته هیچوقت نمیخوام، رو تصمیمش جدیه، میشناسمش دیگه

بابا بیخیال از زندگی لذت ببر

شما مثل منی شوهرت هم مثل شوهر من

بوقتش بچه دار هم میشی

بچه که میاد اوایلش بمب میزنه به زندگی و رابطتون پس تا میتونی لذت ببر از زندگی

حالا من بعد ۷ سال بچه دار شوم میگم کاش دیرتر میاوردم