2777
2789
عنوان

راصی نشدن شوهرم به بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 5850 بازدید | 236 پست
چه عجله ای داری شما بعد یکسال بچه میخوای سنت بالاست؟؟ حالا ول کن بزار یکم بگذره بعدم اگه کلا نمیخواس ...

27 سالمه

عجله ندارم،  ولی خب اینکه بهم میگه اصلا تا اخر عمر بچه نمیخوام،  اگ خیلی میخوای جدا شو و از اینحرفا،  باعث رنجشم میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در این مورد قبلا باهات مشورت نکرده بود؟ موقع خاستگاری یا دوران عقد؟

نه اصلا،  اون موقع خیلی با ذوق و شوق درمورد بچه صحبت میکرد،  ولی یهو بعد عروسی نظرش خیلی تغییر کرد

بنظرتون چیکار کنم؟ فعلا خودم و بزنم به بیخیالی؟

شوهرت مهم تره 

حتما از لحاظ روانی پذیرش بچه رو نداره 

انقد تحت فشار گذاشتیش که بهت گفته جدا شو.

کارت درست نیست ها...

اگه شوهر خوبی داری اون رو فدای بچه نکن.

یک سال زمانی نیست

بذار چند سال بگذره بعد خودش اسم بچه بیاره نه تو.

کاش همیشه شب باشه ،تاریک باشه ،پاییز باشه.
خب من خییییلی بچه دوس دارم، تازه گفته هیچوقت نمیخوام، رو تصمیمش جدیه، میشناسمش دیگه

انقدر دوست داری بخاطرش بری سرکار هزینشو گردن بگیری

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
عزیزم اگر ترساش ایناییه که گفتی کاملا منطقیه.مسئولیت یه بچه خیلی سخت تر و بزرگ تر از اونیه که عرف دا ...

خودشم اینو گفته ک اگ خیلی بچه میخوای مسیرمون جدا شه

ولی من نمیتونم اصلا ب طلاق و جدایی فکر کنم،  ظرفیتش و ندارم،  نابود میشم. اصلا قوی نیستم

27 سالمهعجله ندارم، ولی خب اینکه بهم میگه اصلا تا اخر عمر بچه نمیخوام، اگ خیلی میخوای جدا شو و از ...

به نطر من چون سنتون کم نیست راضیش کن

ولی نه با بحث

اگه مشاوره برین عالیه، حتی خودت تنهایی برو

نه اصلا، اون موقع خیلی با ذوق و شوق درمورد بچه صحبت میکرد، ولی یهو بعد عروسی نظرش خیلی تغییر کرد

حق نداره در مورد موضوع مشترک، یک تنه تصمیم بگیره، بگو تو نمیخای من میخام، این موضوع رو موقع خاستگاری مطرح میکنن تا طرف مقابل تصمیم بگیره 

خب پس کم کم غیر مستقیم خیالش رو راحت کنمثلا بگو به نظر من لازم نیست خانواده ها خرجای اضافه واسه بچه ...

انقد درمورد اینچیزا باهاش صحبت کردم،  ی گوشش در یه گوشش دروازه