2777
2789
عنوان

راصی نشدن شوهرم به بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 5852 بازدید | 236 پست

ول کن بابا بچه برای چی میخوای حتی از نظر مالی اکی باشی کمبود منابع رو نمیبینی؟ اینکه دوست داری بچه بیاری چون خوشت میاد خودخواهی محضه...

ادم خیلی چیزها دوست داره و دلش میخواد منتهی شرایط رو داریم میبینیم دیگه

اره، ولی کار پیدا نمیشه، یا مسیرش دوره از خونمون، یاحقوقش خیلی کمه

پس نمیتونی

شوهرتم کسی نیست مسئولیت قبول کنه بخاطر همین بچه نمیخواد

حقم داره خیلی ترس داره اون بچه آینده میخواد فقط دوساله نمیمونه

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا این موضوع اگه برعکس میشد شما بچه نمیخواستین همسرتون میگفت باید بچه دار بشیم واکنشتون چی بود به ...

اره حرفتون و قبول دارم، 

حقوقش خیلی کمه. 

یعنی بااین اوصاف هیچوقت نباید بچه دار شیم؟ 😕😕

😂😂😂😂😂😂خب دیدم اطرافیان با همین حد حقوق بچه دار شدنپس اونا چطور دارن بچشون و بزرگ میکنن!!؟؟

والله بخدا🤣

عزیزم این اطرافیانی که داری میگی با بچه های خودشونم دشمنی دارن واقعا

منم دارم میبینم که بچه های طفل معصومشون چقدر سختی دارن میکشن.مثلا نمونش اینکه بچه شب تا صبح از دندون درد گریه میکنه مدت ها یه دکتر نمیتونن ببرن.دردی که حتی یه بزرگسال رو هم دیوونه میکنه

یه میوه نمیتونن بخورن 

غذای مقوی نمیتونن بخورن همش سیب زمینی

لباس دیگران و میپوشن

کلاسای آموزشی،ورزشی و... نمیتونن برن.

اینا همش نیاز های اولویست.جت شخصی خواستن و توقعات عجیب غریب نیست که.

۱۲ تومن واقعا پول کافی ای نیست.

حتی اگر اجاره خونه هم ندین بازم قبض و رفت و آمد و... رو که کم کنید چیزی که میمونه رو باید خورد یا پوشید و هزینه ی درمان و آموزش داد یا چی؟؟؟؟

کاربر خانم هستم.

عزیزم میدونی بچه خیلی خرج داره از آزمایش و سونو بارداری بگیر تا ویزیت دکتر و بعدم دنیا بیاد هزینه شی ...

اره ماهی 12 حدودا،  با خودم فکر کردم یه مقداری طلا دارم بفروشم برای اینچیزا

تا بعد ببینیم چی میشه 

۲۶ سالمه بخدا الان ۲ روزه ای یو ای کردم سعی کن قانعش کنی باردارشی الان نازایی زیاد شده بدون هیچ دلیل ...

اره دقیقا،  منم 27 سالمه، ب 30 برسم دیگ اصلا امیدی ب بچه دار شدن نیست،  میدونم خیلی سخت میشه

اون موقع عاشق بچه بودیهو بعد عروسی نظرش عوض شد

خب چون رفت تو زندگی و متوجه ی سختی و مسئولیتا شد که بچه بازی نیس. به همین دلیل نظرش عوض شد.که کاملا هم منطقیه

کاربر خانم هستم.

جدی؟؟ شده بود داخل دعواهاتون بگه اگ بچه میخوای جدا شو یا طلاق بگیر؟

شده بود بگه من بخاطر تو راحت باشی بچه نمیخوام 

حتی اینم ک همینه ک هست گفته بود

حتی اوایل بارداریم دعوامون شد گفتم سقط میکنم گفت برو بکن 

اومدم یه لیوان پررر زعفرون درست کردم همچین خواستم بخورم از دستم کشید خودش خوردشون

درمورد زمانش که نه، ولی بچه مخصوصا پسر خیلی دوس داشت، یه جوری صحبت میکرد که اصلا بااین قضیه مشکلی ...

لازم بود عزیزم صحبت کنید که مثلا چند ماه چند سال 

آینده آمادگی اقدام را دارید 

الان هم بهشون فشار نیارید بلآخره این موضوع ملزم به توافق طرفین هستش و شما که مدت زیادی نیست ازدواج کردید 

بهتره بیشتر این  ایام را به تفریح و این موارد اختصاص بدید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍