2777
2789
عنوان

راصی نشدن شوهرم به بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 5852 بازدید | 236 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قبل از ازدواج در مورد زمان بچه دار شدن صحبت کرده بودید یا خیر ؟

درمورد زمانش که نه،  ولی بچه مخصوصا پسر خیلی دوس داشت،  یه جوری صحبت میکرد که اصلا بااین قضیه مشکلی نداره،  یهو بعد عروسی اینطور نظرش عوص شد

با بحث بد تر میشهباید ببینی مشکلش چیهبعد با سیاست وارد شی

اصلا مشکلش و بهم نمیگه،  خیلی خواهش و التماس کردم ولی نمیگه

ولی اونطور ک خودم حدس زدم انگار از مسئولیتش میترسه بخاطر اوثاع اقتصادی ک داره،  چون فعلا درامد زیادی نداره،  تهش ماهی 12 تومن

عزیزم اگر ترساش ایناییه که گفتی کاملا منطقیه.مسئولیت یه بچه خیلی سخت تر و بزرگ تر از اونیه که عرف داره نشون میده و اکثریت یه جوری تند تند بچه دار میشن که آدم به عقلشون شک میکنه و خب میبینی که اغلب زوجایی که مشکلاتشون از هر نظر بیشتره،بیشتر علاقه دارن انگار که میخوان اینجوری خودشونو گول بزنن که زندگیشون مشکلی نداره.و اگر گواهی سلامت روان بشه شرط بچه دار شدن قطعا اکثریت ردن.ولی خب سلامت روان مثل اینکه تنها چیزیه که برای مردم ما اهمیت چندانی نداره

بگذریم در هرصورت باید اینو قبل از ازدواج حل میکردین و الانم واضح و قاطع درموردش حرف بزنید که اگر قطعا نمیخواد مسیرتون از هم جدا شه

کاربر خانم هستم.

اصلا مشکلش و بهم نمیگه، خیلی خواهش و التماس کردم ولی نمیگهولی اونطور ک خودم حدس زدم انگار از مسئولی ...

خب پس کم کم غیر مستقیم خیالش رو راحت کن

مثلا بگو به نظر من لازم نیست خانواده ها خرجای اضافه واسه بچه هاشون داشته باشن، محبت و صمیمیت و تربیت مهمه

قبل ازدواج راجع به بچه صحبت کرده بودین؟

اره،  مشکلی نداشت،  حتی میگفت دلش میخواد بچه اولمون پسر باشه، بعد من ب شوخی میگفتم شاید دختر شه

میگفت نه،  حتما پسر میشه 

اصلا مشکلش و بهم نمیگه، خیلی خواهش و التماس کردم ولی نمیگهولی اونطور ک خودم حدس زدم انگار از مسئولی ...

🫤🫤🫤🫤🫤

عزیزم واقعا با ماهی ۱۲ اصرار داری بچه دار شی؟

اونوقت به نظرت رفتار شوهرت درست نیست؟!!!!!!!!!!!

کاربر خانم هستم.