2777
2789

من یه زن متاهل ۲۷ ساله هستم که کلا یه جایی میرم بچه ها دورم جمع میشن و ول کنشون رو من اتصالی می‌کنه کلا انگار هم بازی شونم خیلی دوستم دارن دورم میگردن همش 😑😂بعد اینجا میگن اینحوری خیلی بچه دیده میشی کسی جدیت نمیگیره 

یه دختره تو فامیل هست اونم خیلی خیلی نازه ولی اینقد با کودکان میگشت من فکر میکردم ۱۷ سالشه تا اینکه فهمیدم هم سن خودمه متاهلم هست اتفاقا 

نمی‌دونم واقعا نمیتونم دل بچها رو هم بشکونم از طرفی تو جمع های سنگین که همه دنبال پز و ادا اطوار هستن همین بچه‌ها روح شوه ادمو آروم می‌کنه 

گناه بزرگ منی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اصلاا نمیتونم با بچه ها ارتباط بگیرم حتی در سنین پایین خیلی کم پیش میومد با یه بچه هم سن خودم دوست باشم 

معمولا تو جمع بزرگا میشستم از کودکی 😂

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

من تو خانواده همسرم از همه کوچیک ترم

سن نوه های خانواده رو دارم

برای همین هر وقت میرم سمت خانواده شوهرم بیشتر با بچه هاشون بگو بخند میکنم😂🤦‍♀️

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

بهش غبطه میخورم آخه خودم بچهارو دوس دارم ولی اصلا اعصابشونو ندارم😂🤦🏻‍♀️

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

من خودم از اون دسته از افراد هستم که عاشق بچه ها هستم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍