2777
2789

از وقتی که عقد بودم دچار این مصیبت بودم. الان سیزده سال از ازدواجم گذشته، یک پسر شش ساله دارم و به هیچ عنون به هیچ عنوان بچه نمی خوام و صد درصد ترین روش برای جلوگیری از بارداری فکر کنم این باشه که رابطه جدی و گرمی نداشته باشی. و من واقعا ندارم. با این که با همسرم مشکلی ندارم ولی سعی می کنم که با روش های دیگه ای رابطه داشته باشیم غیر از روش واقعی (ببخشید که این جور می گم) شاید نهایت یک بار در ماه، ولی نزدیک پریود که می شه اعصابم به هم می ریزه نکنه با همون یک بار، اون اتفاق حاملگی بیفته . 

با این که حتی اون یک بار هم با جلوگیری کامل بوده. 

چیکار کنم توی این تایم یه ذره اعصابم اروم بشه؟ 

تو وسواس داری اونم از نوع شدیدش

مگه میشه رابطه رو از ترس بارداری قطع کرد؟ وا

وازکتومی کنید همزمان کان‌‌.. هم استفاده کنید دیگه قطعی پیش نمیاد

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
تو وسواس داری اونم از نوع شدیدشمگه میشه رابطه رو از ترس بارداری قطع کرد؟ واوازکتومی کنید همزمان کان‌ ...

اخه اصلا بچه نمی خوام، شنیدم هر روش جلوگیری یه درصدی خطا داره. 

اصلا نمی تونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه اصلا بچه نمی خوام، شنیدم هر روش جلوگیری یه درصدی خطا داره. اصلا نمی تونم

دو تا روش با هم محاله خطا بده

این دو تا هم روش های خوبی ان

کاندوم‌ بالای ۸۰ درصد

وازکتومی بالای ۹۵ درصد

همپوشانی کنه ۱۰۰ درصد بارداری غیر ممکنه

چرا خودتو درمان نمیکنی؟ شوهرتم اوکیه با این داستان؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
دو تا روش با هم محاله خطا بدهاین دو تا هم روش های خوبی انکاندوم‌ بالای ۸۰ درصدوازکتومی بالای ۹۵ درصد ...

از روش های دیگه استفاده می کنم. نمی تونم بگم چه روش هایی، ولی رابطه کامل نه. خودم هم چون داروی اعصاب شدید می خورم، خیلی دچار سردمزاجی هستم. شوهرم نه مشکلی نداره، چون می گه با روش های دیگه اکی می شه. 

از روش های دیگه استفاده می کنم. نمی تونم بگم چه روش هایی، ولی رابطه کامل نه. خودم هم چون داروی اعصاب ...

وسواست و مسائل روانیت باید درمان شن