2777
2789
عنوان

تجربیات بد از پارتنر داشتن😂

100 بازدید | 5 پست

نباید سرسری یکیو انتخاب کنی بخاطر فرار از تنهایی یا تجربه تلخی قبلی 

من اگه برمیگشتم عقب هیچوقت سمت پسر نمیرفتم 

و اگه انتخاب میکردم سعی کنین کسایی رو انتخاب کنین همدم واقعی و حامی باشن اونطور نباشین که تو رابطه باشین یا متاهل حس تنهایی کنین

یکیو انتخاب کنین هم رازو شما باشه فردا دعواتون شد همون ضعفو نکوبه رو سرت 

خسیس نباشه پسری که دختریو حتی اون خسیساشم یه قرون باشه مقدار خیلی کمی برای دختر کنار میزاره 

احترام خودتو وخانوادتو داشته باشه سعی کنین همون روزای اول یکم عصبیش کنین ببین چجوره عصبانیتش بد دهن بود از همون اول بزار کنار که بعدش نزاری توام شبیه اون میشی

از رابطه قبلی حرف زد نمیدونم گه گاهی از سیر تا پیازشو تعریف کرد فرار کن 

مامانی بود ول کن تنها باشی خیلی بهتره چون حرف حرف مامانشه مادر جایگاه بالایی داره اما هرکسی جای خودش 

رفیق باز مشروبی اینا پیرت میکنن هی باید بهش تذکر بدی اینکارو نکن اون کارو نکن 

پسری که تورو فالو نمیکنه یا از همه چیزو همه کسی پنهانت میکنه یا اینکه توی رابطه هستین چندساعت ازت بیخبره البته چندبار اینکارو تکرار کنه اینا شما براش بی اهمیتی 

تکليف رابطه رو تا یکسال روشن کنین جلوتر بری اون ازت دورتر میشه و اینایی که میگن منتظرم بمون تا چندسال دروغ میگن دنبال کیس مناسب برای ازدواجن 

و مرد قهر قهرو و سلطه گری که میگه هرچی میگم بگو چشم ارزش خودتو بالا بدون به هرکسی نگو چشم در یسری مواقع اره اما همیشه نه و مرد قهرقهرو پیر میکنه آدمو ناز برای خانومه نه آقا حتی ناز زیادم واسه خانم خوب نیست 

مردای شکاک ۹۰درصد خیانتکارن بهت گیر زیاد داد اینو بدون خودش داره اون کارارو انجام‌ میدم

و اینکه پسری قصدش جدی نیست قیدشو بزن هرچند بگی نه منم ازدواج برام مهم نیست اما جلوتر بری وابسته تر میشی و زن احساس داره مثل مرد نیست 

دوستان تجربياتی تلخی بود که بدست آوردم شاید با همین چندتا تجربيات ناچیز یه دختر بدون تجربه بدون بل چه کسی طرفه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه از رابطه قبلیش بگه منم خوشم نمیاد ولی اینکه فرار کنیم شاید دلش گرفته میخواد درد و دل کنه یا از مشکلاتی ک بوده بگه تا اگه پارتنر جدیدشم این مشکلاتو داشت بدونه.

ولی در کل با بقیش موافق بودم

چند سالته گلی؟

اینکه از رابطه قبلیش بگه منم خوشم نمیاد ولی اینکه فرار کنیم شاید دلش گرفته میخواد درد و دل کنه یا از ...

نه فدات ببین ادما وفتی تازه میخوا آشنا بشن میگن از چه رفتارایی بدشون میاد از چه رفتارایی خوششون میاد دیگه گذشته ها گذشته 

۲۳عزیزدلم