2777
2789

بزرگترین حسرت و نگرانی من بعد از مرگ و تنها دلیلی که مرگو برام خیلی سخت کرده اینه که لطافت و زیبایی بعضی از برگها..گلها..عطرها.. و بعضی از انسان ها ....🥲رو  هیچچچکس به اندازه من درک نکرد و هیچ کس براشون شگفت زده😢😢😢💔💔💔💔💔 نشد .   .      .

طبق قانون پایستگی انرژی   انرژی از حالتی به حالت دیگه ای تبدیل میشه و هرگز از بین نمیره🖤🖤🖤

یعنی احساس ما  روح ما .. وجود ما  مثل انرژی به دیگری منتقل میشه ؟   این اتفاقیه که هر قلبی از اعماق وجودش  میخواد ♥️♥️♥️♥️♥️👁️

👁️👁️👁️اینطور نیست؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگاه افراد به همه چیز متفاوته، وهر کسی فکر میکنه بهترین نگاه را داره.شاید یک نفر دیگه بگه، چرا این ح ...

عزیزم من از رفتارها صحبت نکردم از یه رنج عمیقی صحبت کردم که نمیدونم کسی تجربه اش کرده یا نه ؟

رنج بیش از حد دوست داشتن..  رنج رها کردن این زیباییها 

عزیزم من از رفتارها صحبت نکردم از یه رنج عمیقی صحبت کردم که نمیدونم کسی تجربه اش کرده یا نه ؟رنج بیش ...

بالاخره همه محدودیم، حالا یکی بیشتر یکی کمتر

حتی بهترین ها هم پایان دارند وفقط خداست که پایانی نداره.

مثلا خیلی از همین گیاهان وحیوانات وموجودات، که زیبا هم بودند، منقرض شدند ،

بالاخره همه محدودیم، حالا یکی بیشتر یکی کمترحتی بهترین ها هم پایان دارند وفقط خداست که پایانی نداره. ...

اخه بیش از اندازه زیبا  هستند    انگار از یه رازی صحبت میکنن که عمر هیچ انسانی تا امروز به اندازه کشف این راز طولانی نبوده

اخه بیش از اندازه زیبا هستند انگار از یه رازی صحبت میکنن که عمر هیچ انسانی تا امروز به اندازه کش ...

میتونم درک کنم  و واقعا حس بدیه که فکر کنی نمیتونی نه این حس را انتقال بدی ونه جلوگیری کنه از محو شدنش

ولی انگار یک پیام ناشناخته ای برای ما داره، که نمیتونیم وصف کنیم.

میتونم درک کنم و واقعا حس بدیه که فکر کنی نمیتونی نه این حس را انتقال بدی ونه جلوگیری کنه از محو شد ...

درسته 💚💚💚💚💚نمیشه به کسی انتقال داد و هیچکس جانشین ما نخواهد شد که ادامش بده💔💔💔💔💔🥲

درسته 💚💚💚💚💚نمیشه به کسی انتقال داد و هیچکس جانشین ما نخواهد شد که ادامش بده💔💔💔💔💔🥲

انشاءالله با ظهور منجی حتی این مسئله هم به خوشی حل میشه، همه از زیبایی ها ودر کنار هم بودن ها با تمام تفاوت های فردی لذت میبریم.