2777
2789
عنوان

پشت کنکور موندنن برای بار چهارممم

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 45 پست
میدونم به من ربطی نداره، ولی از طرف یه تقریبا همسن ، بهت میگم امسال برو هرچی که شدشرایط خیلی داره بد ...

درسته ولی با این وضعیت مملکت که یه دکترت بیکاره

من با چ تضمینی صرفا بخاطر اینکه اذیت نشم برم دانشگا

این همه درس بخونم بعد خونه دار شم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم اگر بمونم میشه سال چهارمم انسانیم سال اولمم بود برای فرهنگیان با تراز ۸۱۰۰سوابق و تراز ۱۰هزا ...

یعنی باید چه ترازی باشه که قبول بشی

ای غایب از نظر به خدا می سپارمت....جانم بسوختی و به جان دوست دارمت🖤

عزیزم خودت با پشت کنکور بدبخت نکن چهههههههه اشتباه بزرگی داری میکنی تو من و تو احتمالا هم سن باشیم م ...

با مشاور هم مشورت کردم ولی بازم نتونسته منو از این سردرگمی نجات بده

استخدامیم به انداژه فرهنگیان سخته اونم خیلیارو دیدم چن سال دارن ازمون میدن

به نظر من اشتباه نکن اگه پشت بمونی ممکنه دوباره نزدیک کنکور یه برنامه تازه ای بخوان بذارن یه قانون جدید بدن یا یه‌کاری کنن نتونی قبول بشی ضمن اینکه فرهنگیان بخاطر مصاحبه به شدت مزخرفی که داره اصلا تضمینی برای قبولیش نیست 

خودتو اذیت نکن تراز خوبی داری با مشاور مجرب مشورت کن یه رشته مناسب انتخاب کن برو الکی وقتت رو هدر نده

یعنی باید چه ترازی باشه که قبول بشی

بومیه یجا میبینی همه ترازاش ۷هزاره قبول میشه یکی باید بالا ۹ هزار بشه جمع تمام ترازاش و من جمع و تقسیم هر۳ترازم بهم تراز۸۴۰۰داد و قبولی بوم من از ۸۸۰۰بود متاسفانه

با مشاور هم مشورت کردم ولی بازم نتونسته منو از این سردرگمی نجات بدهاستخدامیم به انداژه فرهنگیان سخته ...

خب شما میتونی با لیسانسی که میگیری حتی شده پاره وقت یا حتی کار غیر مرتبط انجام بدی همزمان استخدامی هم بخونی اینجوری لااقل میتونی هر دو رو باهم داشته باشی 

با مشاور هم مشورت کردم ولی بازم نتونسته منو از این سردرگمی نجات بدهاستخدامیم به انداژه فرهنگیان سخته ...

خوب دختر خوب کنکور که همه چی نیست به نظرم برو یک برگه بردار نصفشو نظرات خودت نصفشو نظرات دیگران بنویس بعد اونایی رو که قبول داری انتخاب کن ببین به چه نتیجه ای میرسی 

سهمیه دارا رو وللش بابا هرکس نمیتونه گیر میده به اونا شرایط همینه دیگه من میخوام برای سال دوم پشت بم ...

اگر عاشق معلمی هستی هزار تا راه دیگه هم هس برای معلم شدن 

نزار ازتماشای سقوطت لذت ببرن پرواز کن•😉😎😘✌

اسی فقط ی سوالحرف بقیه اذیتت نمیکنه؟ من یکسال پشت موندم انقد همه بهم تیکه انداختنو گفتن همش گریه میک ...

تو هر کار بکنی،مردم حرف در میارن حتی اگر سال اول قبول میشدی اگر فکر میکنی میتونی یکسالو واقعا بکوب بخونی،بنظرم پشت بمون حیف هزینه آزاد بدی سعی کن رشته خوب قبول شی 

به بقیه هم توجه نکن انگار بچه خودشون خیلی موفقن😂

عزیزم من ۲ سال پشت کنکور انسانی بودم به معنایه واقعی کلمه نابود شدم باز من  زیاد درس نمی خوندم  اصلا ولی همون تایم که می خوندمم برام عذاب بود هیچ سالی مثل سال کنکورم همون سال دوازدهم انرژی برای خوندن بر نگشت حرف اطرافیان که هیچی خودت عذاب می‌کشی که چرا سنت می‌ره بالا اما پشت کنکوری خیلی سخته خوب فکر کن شاید قسمتت نیست که فرهنگیان قبول شی اگه قسمتت باشه با کمترین تراز هم میشه اینو بدون تو هر کارخدا یه حکمتی هست ترازت خوبه برو دولتی سال بعد حالا یا دوباره کنکور فرهنگیان بده یا آزمون استخدامی ولی پشت نمون سال به سال هم شرایط بدتر میشه سال دیگه یازدهم هم باید ترمیم کنی سال به سال هم سوالات سخت تر میشه و رقیبا قدر تر