2777
2789
عنوان

پشت کنکور موندنن برای بار چهارممم

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سهمیه دارا رو وللش بابا هرکس نمیتونه گیر میده به اونا شرایط همینه دیگه من میخوام برای سال دوم پشت بم ...

مطمعنی اینجوریههه؟؟؟

یکی از بچا که همه رو منفی زده قبول شد بعد من با این تراز قبول نشدمم اگر این هم رقیب من نبود من الان قبول شده بودمم فقط بخاطر ینفررر

اسی فقط ی سوالحرف بقیه اذیتت نمیکنه؟ من یکسال پشت موندم انقد همه بهم تیکه انداختنو گفتن همش گریه میک ...

میدونم به من ربطی نداره، ولی از طرف یه تقریبا همسن ، بهت میگم امسال برو 

هرچی که شد

شرایط خیلی داره بد میشه برای کنکور و نهایی

بعد بعضیا میگن فرهنگیان که راحته در حالی که رقابت وحشتناکه

این قانون سه و یک هست که میگه اگه رتبه ی اول پذیرش اون رشته باشی سال اخر کارشناسی میتونی بری فرهنگیان

اینو اجرا کردن؟بنظرم بپرس شرایطش چجوریه شاید تونستی با این قانون بری فرهنگیان

مطمعنی اینجوریههه؟؟؟یکی از بچا که همه رو منفی زده قبول شد بعد من با این تراز قبول نشدمم اگر این هم ر ...

چجوریه مگه چی گفتم 

میگم ما که نمیتونیم تغییر بدیم بیخود کم کاری خودمون رو به ابن چیزا ربط ندیم 

شرایط همینه مگه اعتراض کنی و اعصاب خودتو خورد کنی تغییر میکنه؟

عزیزم خودت با پشت کنکور بدبخت نکن 

چهههههههه اشتباه بزرگی داری میکنی تو 

من و تو احتمالا هم سن باشیم من الان دوساله دانشگاه رفتم 

رشتتم دوست نداشتم و ندارم ولی تحمل میکنم از پشت کنکور موندن بهتره 

باز کارشناسیت رو بگیری در آمد میاد همراهش حتی اگر کار غیر مرتبط انجام بدی

البته برو رشته های علوم تربیتی و مدیریت آموزشی که در آخر میری تو مدارس کار میکنی ...

حقوق دانشجویی ، فضای مذهبی دانشگاه و چیزایی که در مورد دانشگاه فرهنگیان میگن گولت نزنه برو دولتی وقتتم آزاد میشه 

بعدا برای آزمون های استخدامی و شرایط سنی دچار مشکل میشی هاااا از ما گفتن بود چون شما سهمیه نداری که از شرایط سنی معاف شی 

با یک مشاوره خبره مشورت کن احتمالا اونم بهت بگه زشته هایی رو بری که آیندش مرتبط فضای آموزشی باشه و صرفا هدفت فرهنگیان نباشه 

میدونم به من ربطی نداره، ولی از طرف یه تقریبا همسن ، بهت میگم امسال برو هرچی که شدشرایط خیلی داره بد ...

میدونم شرایط بده اما من اصلا از عملکرد خودم راضی نیستم همش از اینکه تا آخر عمرم برام حسرت بشه چرا یکسال دگ تلاش نکردم میترسم🥲

ببین بنظرم تصمیم درست بگیر 

اصلا کار درستی نیست بازم پشت کنکور بمونی 

فرهنگیان من شاهد بودم بچه هایی ک ترازپایین داشتن قبول شدن ولی اونایی ک بالا بود قبول نشدن 

اصلا عدالتی نیست .پس به همه چیز فکرکن بعد پشت کنکور بمون 

خیلی اعصاب میخواد بمونی دیگه روحیتو از دست میدی حتی نمیتونی بخونی