2777
2789
عنوان

آقایون هیچ وقت با برابری حقوق زن و مرد موافق نخواهد بود

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 101 پست
کاش فقط دهن شون رو می بستن یه سری زن دارن دفاع می‌کنن ازشون واااای

مشخصه عزیزم

آنقدر تو تاریکی نگهمون داشتن عادت کردیم ،به نور عادت نداریم

غیر این باشه برامون عجیبه نمی‌پذیریم

آنقدر تو این وضع بودن یادشون رفته انسانن، حق دارن

فکر میکنن حقشون همینه و عادیه!

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعداً😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشخصه عزیزمآنقدر تو تاریکی نگهمون داشتن عادت کردیم ،به نور عادت نداریمغیر این باشه برامون عجیبه نمی‌ ...

دقیقا حتی زحمت فکر کردن نمیدن به خودشون واویلا همین خانم اگر بره به شوهرش بگه ما این همه زندگی کردیم بیا همه چی رو نصف کنیم حق طلاق بهم بده شوهرش  چی جوابش بده خوب 

گناه بزرگ منی

خانوم های مجلس هر وقت مبحثی پیش آمد و خواستید نظر بدید با خونسردی کامل و کمال ادب به اون قضیه جواب ب ...

اگر ما در موضع بالا بودیم و شما آقایون در موضع پایین اونوقت میذیدی برادر من که چجوری خونسرد یه چیزایی میگفنم که تا بطن وجودت بسوزه ولی کاری ازت بر نیاد

گناه بزرگ منی

خانوم من خودم می‌دونم چه ظلم ها شده به خانوم ها واقعا قبول دارم حالا اصن شوهر خواهر شما به کنار همین ...

قطعا همه مثل هم نیستن، هیچوقت اینو نمی‌گم

هستن آدمهای خوب آدمهایی که می‌دونن زن هم انسانه، ولی فقط تو حرفن جسارتا

اینا دلگرمی هستن از نظر روحی برای ما که درک میشیم

ولی آیا این انسانهای خوب سعی میکنن خودشون ظالم نباشن؟ تا کجا؟ تا وقتی برای خودشون این مزایایی که همین قانون مزخرف براشون درنظر گرفته کم نشه!

حمایت میکنن از زنهای اطرافشون؟نه  تمام قد! یه کمی

فرقه بین حرف و عمل برادر من

مشکل میدونین کجاست اینکه جلوی ظلم وانمیستن

یه جاهایی حتی ببینن به ضررشون داره میشه رنگ عوض میکنن

دقیقا حتی زحمت فکر کردن نمیدن به خودشون واویلا همین خانم اگر بره به شوهرش بگه ما این همه زندگی کردیم ...

خودمونیم مقصریم ، حالا به سری خونه پدر تو عذابن شرایط ندارن اوکی مجبورن

یه سری که پدر پشتیبانشونه چرا جای پیشرفت و درس و کار و مستقل شدن و قوی شدن ،صرفا واسه توجه یه مرد یه عمر خودشونو برده میکنن؟!

این احساسات کار دستمون داده

این احساسات نبود کدوم زنی با عقل و منطق یه عمر خدمتگزاری مفت و مجانی رو قبول میکرد؟!

قبول کن تا خودمون اجازه سواستفاده می‌دیم  سو استفاده هم میشه آزمون

بجز قانون ناعادلانه

خودمونیم کم به خودمون ظلم نکردیم با قبول هر چیزی، هر شرایطی با کوتاه اومدن.....

قطعا همه مثل هم نیستن، هیچوقت اینو نمی‌گمهستن آدمهای خوب آدمهایی که می‌دونن زن هم انسانه، ولی فقط تو ...

دقیقا وقتی در مسند ظالم نشستی حتی اگر بگی با ظلم مخالفی تو یه ظالمی و هیچی عوض نمیشه 

گناه بزرگ منی

پناه نیوردممن اتفاقی وارد این سایت اونم چراااا؟چون یکی زده بود حس ششم اگه کسی هست ؟منم چون حسم قوی ه ...

به ناچار 

حتی برای عضویت در سایت هم منت میزاری 

ازت دعوت کردن وارد سایت شی؟

خودت خواستی با کمال میل وارد سایت شدی به کسی لطفی نکردی .

بیچاره زنای دورت 

به ناچار حتی برای عضویت در سایت هم منت میزاری ازت دعوت کردن وارد سایت شی؟خودت خواستی با کمال میل وار ...

😑😑😑😑😑😑😑من منت گذاشتم مگه 

چه ربطی داشت 

مربی باشگاه بدنسازی