2777
2789
عنوان

آقایون هیچ وقت با برابری حقوق زن و مرد موافق نخواهد بود

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 101 پست
ببینید من تو این نی نی سایت به یچی پی بردم فهمیدم خانوم های ایران عفت کلامشون صفره خدا خر رو دیده به ...

یه کلمه که گفتم شما رو عاقل ندیدم منو هم خر کرد هم زورم اومد جالبه 😑🤣

گناه بزرگ منی

بله به حرف باشه همه هستن ولی شما حتی حرفات هم چیز دیگه ای میگه

نه والا من خودم گفتم خیلی طرفدار مکتب برابر هستم 

ولی ببین برابر هااااااا

تو همه چی برااابرررررررر

مربی باشگاه بدنسازی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون مرداییی که میگی بمب میسازن یکیشون میخاد بشه منجی بشارت شما امام زمان هر چی پیامبر بوده مرد بوده ...

جنگو مردا بپا میکنن توقع داری زنا برن براتون بجنگن 

مریضی ؟ اختلال شخصیت داری ؟

در گذشته به زنا مجال نمیدادن امام و پیامبر و نصیحت کن بشریت بشن 

انقدر خودشیفته ایین ولتون کنن میگید خدا مرد هست 

منجی بشریت پیشکش خودت که اعتقاد داری و اعتقادات خودتو به دیگران نچسبون

جنگو مردا بپا میکنن توقع داری زنا برن براتون بجنگن مریضی ؟ اختلال شخصیت داری ؟در گذشته به زنا مجال ن ...

یعنی تمام جنگ ها رو آقایون به پا کردن 

اگه کتاب میخوندی که وضعت این نبود 

مریض هم خودتی

اصن من با شما بحثی ندارم 

مربی باشگاه بدنسازی 

جالبه ددی سایت هست ولی پناه اوردی به همون زنا و سایتی اکثر کاربراش زن هستن از شر همجنسات .

پناه نیوردم

من اتفاقی وارد این سایت اونم چراااا؟

چون یکی زده بود حس ششم اگه کسی هست ؟

منم چون حسم قوی هستش به ناچار برای اینکه نظرم رو بخام بدم باید عضو میشدم

مربی باشگاه بدنسازی 

الان ضد زنا خودشونو جر میدن ولی اهمیت نده بهشون اسی

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

فمینیسم در ابتدا برای زن غربی خوب بود حق تحصیل بهش داد حق رای ولی از یک جایی به بعد بهشون ظلم کرد او ...

عزیزم اول که تا زمانیکه حکومت سلطنتی بود قبل پهلوی زن مثل یه چرک کف خونه بود هیچ حقوق اولیه ای نداشت دذحالیکه حکومت ها صد اسلامی بودن قاجار صفویه و ... البته قبلش که زرتشت بود حقوق زن تا حدود زیادی رعایت میشد ولی اونجا هم ظلم روا داشته میشود بعد که پهلوی اومد طبق چیزی که تو دنیا باب شد زن رو سعی کرد از بند مرد رها کنه و مستقل و متفکر بار بیاره  خیلی زیاد هم موفق شد و باز رسید به دوران زیبای الان که باز زن اندازه یه مشت خاک ارزش نداره قوانین اینو میگه من. نمی‌گم زن در قبال  تامین مخارج اولیه زندگی مثل پوشاک خوراک مسکن باید تا آخر عمر برده و زندانی مرد بمونه البتخ الان که دیگ مد فرق کرده زن نه تنها برده ی مرد هست ک خرج خودشم باید در بیاره 

گناه بزرگ منی

شما اول کار توهین کردی از واژه یا بدی استفاده کردی بعدشم شما از کجا میدونید آقایون بدشون از حقوق برا ...

شما موافقی، خیلی هم جنساتون تمام تلاششون میکنن زن بشه برده، محتاج

نمونش موقع آموزش رانندگی هزار جور تیکه می‌شنویم

چرا چون این سری مردها زورشون میاد زن رانندگی کنه

دوست دارن زن فقط محتاج باشه

خیلی مردها حتی نمیزارن همسرشون دخترشون بره باشگاهی کلاسی چیزی یاد بگیره،میگن زن پول در بیاره دیگه نمیشه نگهش داشت!!!!

جاری خودم آرزوش بود رانندگی یاد بگیره بدتونه کاراشو بدون اینکه منت همسرشو بکشه انجام بده، همین همسرش بارها جلوی جمع تحقیرش کرد که نمیزارم بری یادگیری زن باید پشت ماشین لباسشویی بشینه!

خیلی کارها رو انجام ندادیم چون نداشتین انجام بدیم مدام توهین تمسخر

همین کاره راننده سنگین برو از همون چندتا خانوم بپرس بهت میگن چیا که از همین مردها نشنیدن و تحقیر نشدن

اگه زنها الان خیلی کارها رو نکردن دلیل بر بی عرضگی شون نیست برادر من

مردها نذاشتن چون به ضررشون بود

حالا تو این راه هم از لحاظ روحی روانی هم از نظر قانون مزخرف که حق بهشون داده جلوی زنها و گرفتن

چرا؟!

مبادا خدمتکار های بیست چهارساعته کم حقوقو از دست بدن

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعداً😂

نه والا من خودم گفتم خیلی طرفدار مکتب برابر هستم ولی ببین برابر هاااااااتو همه چی برااابرررررررر

بله تو همه چی تو میگی زن خاصره کار کنه و این حقوق رو بگیره منم بهت گفتم برو ببین تو هر صنفی از کار زنان چقد فعالیت داره حالا اینک زنای ایرانی بیشتر سراغ شغل های خاص میرن اول به خاطر آنیک جامعه  زنی که به قول شما کار مردونه کنه رو نمیپذیرع همون طور که وقتی به راننده تاکسی زن تو فیلم می‌خوان نشون بدن می‌رن شهره لرستانی یا صدای مردانه و آور کت رو راننده تاکسی می‌کنن هم دلیل دوم علاقه زن به شغل های خاصی هست همون طور که آقایون به شغل های خاصی علاقه دارن

گناه بزرگ منی

شما موافقی، خیلی هم جنساتون تمام تلاششون میکنن زن بشه برده، محتاجنمونش موقع آموزش رانندگی هزار جور ت ...

خانوم من خودم می‌دونم چه ظلم ها شده به خانوم ها واقعا قبول دارم 

حالا اصن شوهر خواهر شما به کنار 

همین سمت جنوب کشور مثلا زاهدان دختراشون رو از سن ۱۲ سالگی شوهر میدن 

خب این اشتباه هستش 

منم می‌دونم 

میدونید چرا کمی جنجال شد آخه شما میگید همه ی آقایون

اینکه فامیل شما گفته بشین پشت ماشین لباسشویی که همه آقایون ایطور نیستن 

بعدشم اون بحث تیکه انداختن یه بحث جداست  

مربی باشگاه بدنسازی