2777
2789
عنوان

آقایون هیچ وقت با برابری حقوق زن و مرد موافق نخواهد بود

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 101 پست

اتفاقا اقایون اگه بدونن فمینیسم در غرب چقد راحتشون کرده از خداشونم هست این مدل برابری !

بدون ازدواج و قائل شدن هیچ حق و حقوقی میتونن با یکی زندگی کنن حتی بچه دارشن بعدم ولش کنن برن 

ازدواجم که میکنن اون زن هم موظفه پابه پای مرد صبح تاشب کار کنه و مخارج رو نصف نصف بپذیره اونم نه کارهای راحت ، کارهایی مثل لوله کشی فاضلاب ، مامور جمع اوری زباله و پشت ماشین حمل زباله سورشدن  یا تعمیرکاری و مشاغلی از این دست چرا چون برابری خواستن ! به این دلیل برعکس خانمهای ایرانی خانمهای غربی از فمینیسم دل خوشی ندارن

ناامیدی و غم ممنوع ✋ و لاتهنوا ولاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین : نه سست شوید و نه غمگین شوید شما برتریداگر مومن باشید 🇮🇷... اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب این قانون رو کی گذاشته

قانون اساسی کشور مابر اساس دین اسلام هست...

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
آفرین منم همین رو میگم نزدیک به چند قرن مرد حق زن رو خورده حالا بهش بگی نخور وحشی میشه

ی روزی ی نسلی میاد که حق حقوق زن رو ازین نردا می گیره 

زیادم دور نیست

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

مردا علاوه براینکه در همه عرصه ها حقو حقوق زنا رو پایمال میکنن .اتفاقا طلبکارم هستن به همین قانع نی ...

دقیقا و یه عده زن هم جنس خودمون که معلوم نیست مغز شون از چی پره از این حمایت می‌کنن 

این حرفای من ته ته ته منطق بود ولی تو استاد فلسفه و منطق مذکر بیار اینا رو بهش بگو اگه عصبی نشد و بهم نریخت

گناه بزرگ منی

خب جیزی که واضحه زندگی و دنیا قدرت حرف اول و میزنه

خانم ها هم اگر آقا بودن خودشون رو برتر می‌دونستن

از روز اول که شکار و دفاع مطرح بوده تا الان که جنگ و هزار تا چیز دیگه هست آقایون دست برتر رو دارن

منتهی عدالت مهم هست نه ضد زن بودن وضد مرد بودن

قانون رو کی نوشته یه مشت مرد دیگه موافق بله به زبون موافق هستن حالا به پدر گرامی بگید همه حقوق رو به ...

بابام خونه و ماشینش رو زده به نام مامانم با اینکه تنها دارایی زندگیش بود قبلا هم خیلی آدم تعصبی بود ولی الان میگه دخترام‌تنها برن مسافرت برن سرکار اونطور که دوست دارن بپوشن. فکر کنم تمام تلاشش رو در راستای حمایت از زن ‌کرده. بله من می‌دونم مرد ها خیلی هاشون ضد زن هستند ولی شامل کل مرد ها نمیشه

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
دقیقا و یه عده زن هم جنس خودمون که معلوم نیست مغز شون از چی پره از این حمایت می‌کنن این حرفای من ته ...

اصلا سکوت نکنیم 

مردسالاری زنارو تشویق میکنه به سکوت و منفعل بودن چون به نفع مردهاست 

خانمای ایرانیم در مبحث فمینیسم البته جاهایی شو که به نفع شونه رو فقط قبول دارن و درگیر فمینیسم مدل غربی نیستن دراین زمینه  مثل شترمرغن ، بهشون میگی بار ببر میگن من مرغم میگی تخم بزار میگن شتریم !

ول معطل و کاسب کار

ناامیدی و غم ممنوع ✋ و لاتهنوا ولاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین : نه سست شوید و نه غمگین شوید شما برتریداگر مومن باشید 🇮🇷... اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷