2777
2789
عنوان

شما ب عنوان ی زن یا یه دختر چی دلتونو شاد میکنه همه بگید خواهشن

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 59 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم مثل آدم رفتار کنه.یا اینکه خبر مرگشو بیارند 

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

شوهر بادرک وفهم ومهربون داشتن و وضع مالی متوسط خوب و اینکه همه مردم جامعه باهم مهربون باشن وگذشت وبخشش نسبت به رفتارهای همدیگه داشته باشن وحس رقابت نداشته باشن و دل همدیگه رونشکنن وقضاوت با بی رحمی درباره همدیگه نکنن 

اگه منظورت هدیه باشه حتما کتاب باشه یا ازم بپرسه چی میخام تا بهش بگم اصولا هم یه کتاب ک تو سبد خریدمه میگم برام بخره 

اینکه حواسش بهم باشه خیلی خوشحالم میکنه بفهمه حالم بده یا تو جمع حواسش ب من باشه 

شادی خونوادم خوشحالم میکنه وقتی مادر پدرم باهم شوخی میکنن میخندن انگار دنیا رو بهم دادن

و در اخر بزرگترین خوشحالی من اینه یه روز یکی پیدا شه که عین من باشه با همین دغدغه ها منو بفهمه و بتونیم راجع ب چیزای بزرگتر از روزمره حرف بزنیم کسی که به دانشم اضافه کنه واقعا خوشحالم میکنه

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

من دخترم ابتدایی، خیلی وقتا کارای رنگ آمیزیش، انجام میدم، خیلی رنگ کردن نقاشی برام لذت بخشه.الانم یه ...

ممن تازه ازسفرشمال ومشهدبرگشتم جاتون خالی بود گلم واقعا روحیم عوض شد 

فدای چهارتادخترام😍قربون سه تاپسرام😍دورهفت تاتون بگرده مادرتون😍

من فقط پول پول میتونه خوشحالم کنه😂

اون پول رو خرج چی کنی؟ 

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»