2777
2789
عنوان

املا با رب یا گوجه🍅🍳🥫

60 بازدید | 6 پست

یه رسپی‌خفن بدید

نظرسنجی

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

املت بدون گوجه و تنها با رب دیگه اسمش املت نیست ربلته.

باید ترکیبی باشه بیشترشم گوجه باشه که بشه املت

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیاز و‌سیر هم میزنین؟

سیر نه ولی پیاز و فلفل سبز تند بله میزنم

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

املت بدون گوجه و تنها با رب دیگه اسمش املت نیست ربلته.باید ترکیبی باشه بیشترشم گوجه باشه که بشه املت

دیدم بعضیا فقط‌با رب‌میزنن

سیر و پیازم میزنی،؟

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

سیر نه ولی پیاز و فلفل سبز تند بله میزنم

ممنون عزیزم

دیدم بعضیا فقط‌با رب‌میزننسیر و پیازم میزنی،؟

خب گفتم دیگه اون ربلته.اونم خوشمزس.

ولی اصل املت هر جا که بری بیرون سفارش بدی با گوجه و رب ترکیبی هست.

خیلبا پیاز نمیزنن اما من دوس دارم و حتما پیازداع میکنم