2777
2789
عنوان

املا با رب یا گوجه🍅🍳🥫

131 بازدید | 9 پست

یه رسپی‌خفن بدید

تعداد رای : 10
نظرسنجی
رب
1
10%
گوجه
2
20%
ترکیبی
7
70%

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

املت بدون گوجه و تنها با رب دیگه اسمش املت نیست ربلته.

باید ترکیبی باشه بیشترشم گوجه باشه که بشه املت

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیاز و‌سیر هم میزنین؟

سیر نه ولی پیاز و فلفل سبز تند بله میزنم

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

املت بدون گوجه و تنها با رب دیگه اسمش املت نیست ربلته.باید ترکیبی باشه بیشترشم گوجه باشه که بشه املت

دیدم بعضیا فقط‌با رب‌میزنن

سیر و پیازم میزنی،؟

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

سیر نه ولی پیاز و فلفل سبز تند بله میزنم

ممنون عزیزم

دیدم بعضیا فقط‌با رب‌میزننسیر و پیازم میزنی،؟

خب گفتم دیگه اون ربلته.اونم خوشمزس.

ولی اصل املت هر جا که بری بیرون سفارش بدی با گوجه و رب ترکیبی هست.

خیلبا پیاز نمیزنن اما من دوس دارم و حتما پیازداع میکنم

خاله خرسه شما که میری واسه من تاپیک میزنی که من فیکم و اسکولتون کردم و فلان. محض اطلاع شما من از دوتا برنامه استفاده کردم یکی ضبط تماس که روی گوشی شوهرم نصب کردم و تماس هاشو ضبط میکرد یکی هم ضبط صدای معمولی. گوشی رو رو حالت ضبط میزاری اعلان هارو خاموش میکنی و مخفی میکنی و طرف نمیفهمه و صدای اطراف ضبط میشه .البته گمون نکنم واسه افراد با آی کیوی پایین قابل فهم باشه. به کارآگاه بازی هات دیگه ادامه نده بنظرم اصلا استعداد نداری 😂

ولی یه چیزی ...کاش من فیک بودم 

میدونی چرا چون زندگیم انقد تخمیه که کسی باور نمیکنه.  

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

شما حتی املای ضبط رو بلد نیستی نوشتی ضبت 😂بعد میای کاراگاه بازی هم در میاری و راجبه من تاپیک میزنی و حس میکنی خییلی زرنگی. 

کل تاپیک های من راجبه زندگیمه چه دلیلی داره بیام دروغ بگم‌؟؟؟ گفتی من فتیش زن خراب دارم ؟؟ چجوری انقد راحت تهمت میزنی و قضاوت میکنی ؟؟ فقط چون بهت نگفتم که چجوری صدای شوهرم رو ضبط کردم ؟ نگفتم چون دوس ندارم یه زن دیگه یاد بگیره بره انجام بده و خدایی نکرده زندگیش خراب بشه. هر باغچه ای رو که بیل بزنی بالاخره توش کرم در میاد. منم تا قبل اینکه شوهرمو شنود کنم خوشبخت ترین بودم ولی الان ....پس بی خبری خوش خبری. دوس نداشتم بگم تا بقیه انجام ندن. لطفا تاپیکی که راجبه من زدی سریع پاک کن وگرنه برات گزارش میزنم 

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

خاله خرسه شما که میری واسه من تاپیک میزنی که من فیکم و اسکولتون کردم و فلان. محض اطلاع شما من از دوت ...

عزیزم چی میگی؟ من اصلن یادم نمیاد هیچی

قضیه مال چه زمانیه،؟