2777
2789
عنوان

شما ب عنوان ی زن یا یه دختر چی دلتونو شاد میکنه همه بگید خواهشن

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 59 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیشرفت کردن ولول اپ کردن چه تو تحصیل چه تو کار حتی یه پول کوچیک هم پس انداز کنم خوشحال میشم

ارایش کردن رو خیلی دوست دارم رقص ادکلن خیلی دوست دارم خیلی زیاد 

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

پیشرفت کردن ولول اپ کردن چه تو تحصیل چه تو کار حتی یه پول کوچیک هم پس انداز کنم خوشحال میشمارایش کرد ...

عالیه والا

من عاشق رز ابیم💙🦋کلن رنگ ابی و دوس دارم🤭🦋💙

خوراکی لباس پول البته اگه سلیقمو بدونن و یه چیزی بیارن که خوشم بیاد تازه اگه کادویی بگیرن که توی سلیقم نباشه تازه ازشون ناراحتم میشم که شما منو نشناختین مگه؟ شما اصلن بهم اهمیت نمیدین 😭 

از لحاظ غیر مادی هم یکی حواسش باشه چی خوشحالم میکنه چی ناراحتم میکنه و اونا رو رعایت کنه یهویی ذوق مرگ میشم 

من دخترم ابتدایی، خیلی وقتا کارای رنگ آمیزیش، انجام میدم، خیلی رنگ کردن نقاشی برام لذت بخشه.

الانم یه مسافرت کوچولو واقعا حالمو خوب میکنه، مثلا،دو سه روز بریم شمال.

یه سفر مشهد هم دیگه فول شارژم میکنه.

به صورت جزئی: عروسک و خوراکی و زیورآلات و لوازم آرایشی 🥲🥹💘

و به صورت کلی: اینکه همه زنان جهان به حق طبیعی خودشون برسن و همیشه آزاد باشن و لبشون خندون باشه (:

برنارد شاو : حیوانات دوستان من هستند، من دوستانم را نمی‌خورم💚❤️‍🩹🐄🐐🐑🐔🐤🐟 

من دخترم ابتدایی، خیلی وقتا کارای رنگ آمیزیش، انجام میدم، خیلی رنگ کردن نقاشی برام لذت بخشه.الانم یه ...

عزیزم الهی ک برید

به صورت جزئی: عروسک و خوراکی و زیورآلات و لوازم آرایشی 🥲🥹💘و به صورت کلی: اینکه همه زنان جهان به ح ...

الهی عزیزدلم