2777
2789
عنوان

شما ب عنوان ی زن یا یه دختر چی دلتونو شاد میکنه همه بگید خواهشن

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 59 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تقریبا هرچیزی می‌تونه حالمو خوب کنه. خرید، هات چاکلت، کتاب خوندن، شطرنج بازی کردن با خونوادم، شعر گفتن، پیاده روی، زنگ زدن به یک دوست، خوابیدن، بارون، دیدن یه فیلم قشنگ... همه چی...همین که یه مسئله ای حالمو بد نکرده باشه دیگه حالم خوبه

منهای جنبه مادی که بگذریم 

کسی که شکلات برام بخره عجیب حالم خوب میکنه وبعدم توجهه کردن مثلا با پسری برم بیرون رسیدم خونه زنگ بزنه مطمئن بشه سالم رسیدم 

دو کسی دعوت میکنم یاهرکاری بعدش یه پیام تشکرامیزبهم بده

این دوکار خیلی حالم خوب میکنه

من درس خوندن حالمو خوب ميكنه،تو هر برهه اي از زندگيم كه از درس و دانشگاه دور شدم خودمو به اندازه كاف ...

یکی پیدا شد مثل من باشه 

منم اصلا نمیتونم بدون کتاب و قلم زندگی کنم 

حس پوچی دست میده بهم 

الان با 42سال سن دوباره دارم درس میخونم از اول😍

یجور حس پویایی و زندگی بهم میده

خرج همه چی ...اول ازهمه دلم یه ماشین میخواد

خب پس چیزی که خوشحالت میکنه درواقع اون ماشینه و هر چی ک میخای با اون پول بخری

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

یکی پیدا شد مثل من باشه منم اصلا نمیتونم بدون کتاب و قلم زندگی کنم حس پوچی دست میده بهم الان با 42سا ...

برای شروع هیچ وقت دیر نیست عزیزم

بخون و مطمئن باش موفق میشی 

منم دقیقا همینطورم،هرجایی که از درس و دانشگاه فاصله گرفتم بعدش به شدت احساس بدی نسبت به خودم پیدا کردم  

هنری فورد یه جمله ی جالبی داره که من این جمله رو زندگی کردم،

برای شما هم مینویسم:

هرکسی یادگیری را متوقف کند پیر میشود؛چه بیست ساله باشد،چه هشتاد ساله…

کسی که همیشه در حال یادگیری است جوان میماند

و بهترین چیز در زندگی این است که مغزتان را جوان نگه دارید👌

یکی پیدا شد مثل من باشه منم اصلا نمیتونم بدون کتاب و قلم زندگی کنم حس پوچی دست میده بهم الان با 42سا ...

موفق باشید💚

من هم همسن شما هستم تقریبا ، خیلی دلم میخواد درس بخونم ، شما برای کنکور می خونید؟

خدایا بابت همه ی نعمتهات شکر ، خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ، خدایا برای تو غیرممکن وجود نداره پس غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن 🤲🌾💚😘
موفق باشید💚من هم همسن شما هستم تقریبا ، خیلی دلم میخواد درس بخونم ، شما برای کنکور می خونید؟

ممنونم عزیزم 

من دانشگاه پیام نور ثبت نام کردم مهرماه ترم دوم رو میخوام شروع کنم انشالله

ممنونم عزیزم من دانشگاه پیام نور ثبت نام کردم مهرماه ترم دوم رو میخوام شروع کنم انشالله

سلام ترنو جان  ، یه اطلاعاتی راجع به دانشگاه پیام نور می خواستم لطفا عزیزم ، اینکه زمان ثبت نام و شرایطش به چه صورت هست ؟ آیا بدون کنکور ؟ برای ثبت نام به کجا مراجعه کنم؟ خود دانشگاه ؟ برای مهر امسال الان میتونم اقدام کنم یا دیر شده ، ممنون میشم راهنمایی کنی عزیزم💚

خدایا بابت همه ی نعمتهات شکر ، خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ، خدایا برای تو غیرممکن وجود نداره پس غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن 🤲🌾💚😘
سلام ترنو جان ، یه اطلاعاتی راجع به دانشگاه پیام نور می خواستم لطفا عزیزم ، اینکه زمان ثبت نام و شر ...

سلام عزیزم 

از همین شهریور میتونید برای ثبت نام بدون کنکور پیام نور اقدام کنید و ورودی مهر ۱۴۰۴۱باشید 

شرایط خاصی نداره با مدرک دیپلم میشه ثبت نام کرد 

و اینکه تشریف ببرید خود دانشگاه براتون ثبت نام میکنن عزیزم

سلام عزیزم از همین شهریور میتونید برای ثبت نام بدون کنکور پیام نور اقدام کنید و ورودی مهر ۱۴۰۴۱باشید ...

تشکر گلم 🍃🌺