2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبح ها یه لیوان قهوه بخور تا شب سرپا باش

ممنظورم اون نیست

منظورم اینه که شب میخوابم صبح سخت از از خواب پامیشم نمیدونم طبیعی هست یانه پدرم میگه مشکلی نیست ولی بع نظر خودم اگر خواب اندازه باشه آدم باید به راحتی بلند بشه به نظر شما مشکلی نیست؟

اول عمومی که ارجاع بده به متخصصولی فاملیمون غدد رفته بودبه نظرم مستقیم پیش متخصص نرو

مممکنه ارجاع نکنه به متخصص ممکنه خودش قرص و...بده ومن نمیدونم کدوم دکتر عمومی خوبه

به نظرتون اول باید کجا رفت چون به احتمال زیاد آزمایش مینویسه

ممنظورم اون نیستمنظورم اینه که شب میخوابم صبح سخت از از خواب پامیشم نمیدونم طبیعی هست یانه پدرم میگه ...

منم شب به سختی خوابم میبره تالنگ ظهر میخوابم یعنی اگه مجبور نباشم تا عصرهم بیدار نمیشم

به نظرمن خودت باید تنظیمش کنی،احتیاجی به دکتر نداری.

خواب به موقع از۱۱شب تا ۸صبح آرزومه

خدایا کمک کن تا کسی رو قضاوت نکنم،تواین پستی و بلندی زندگی دچارلغزش نشم.میخوام قلبم مثل آینه صاف بشه

منم شب به سختی خوابم میبره تالنگ ظهر میخوابم یعنی اگه مجبور نباشم تا عصرهم بیدار نمیشمبه نظرمن خودت ...

۹ساعت؟😐خیلی زیادهست

یعنی طبیعیه؟بعدازظهرا خوابم نمیاد فقط صبحا به سختی پامیشم

هر بدن ب ی تایم از خواب نیاز دارع یکی با ۶ ساعت سیر خواب میشی یکی هم با ۱۰ ساعت

شما برو دکتر اگر بدنت مشکلی نداشت دارو نگیر اصلا،خودت رو وابسته نکن.بازم میگم خودت سعی کن خوابت رو تنظیم کنی،یک هفته اگه صبح زود بیداربشی بقیه روزها ناخواسته بیدارمیشی،اگه شرایطش رو داری صبح ها برو باشگاه

خدایا کمک کن تا کسی رو قضاوت نکنم،تواین پستی و بلندی زندگی دچارلغزش نشم.میخوام قلبم مثل آینه صاف بشه

۹ساعت؟😐خیلی زیادهستیعنی طبیعیه؟بعدازظهرا خوابم نمیاد فقط صبحا به سختی پامیشم

اره زیاده،من با۶ساعت اوکی میشم

خب بستگی به بدن دارع،همسرم تا۱۲ساعت میخوابه

متخصص مغزو اعصاب

ممتنفرم از مغزواعصاب یعنی تو اطرافم هرکس رفته دکتر مثلا پشت سرش دردمیکرده بااینکه جواب عکسش سالم بوده براش قرص های اعصاب نوشته 😑😑😑😑😑عمرا برم مغزواعصاب فقط میخوام دکتری برم که برام آزمایش بنویسه که ببینم سالم هستم یانه.غدد نمیشه به نظرتون ؟

ممتنفرم از مغزواعصاب یعنی تو اطرافم هرکس رفته دکتر مثلا پشت سرش دردمیکرده بااینکه جواب عکسش سالم بود ...

آره شایدم تیروییدت کم کاره