2777
2789

سه ستاره لوکس جدید بنظرتون بهتره که همه وسایلش نو هستن با صبحانه متوسط یا یه پنج‌ستاره قدیمی با فضای باز و صبحانه مفصل اما مبلمان قدیمی خیلی قدیمی

💜💜💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه هزینه هاشون زیاد باهم اختلاف ندارن یا اگه اختلاف دارن اما براتون مهم نیست ،من بودم سه ستاره و وسایل نو،

چون صبحانه زیاد برام مهم نیست و نهایت یچی میخریم میخوریم، فضای بازش هم مهم نیست چون مشهد ادم یا زیارته یا بازار یا تفریح دیگه فضای هتل زیاد مهم نیست  اما وسیله های کهنه و قدیمی یجوریه

هتل انتخاب قشنگ تر بود البته اگه واقعا شبیه عکساش باشه..یه خورده به نظرم اومد با فتوشاپ کار کردن روش

یه فیلمم ازش هست تو‌اپارات و سایت یوتراوز تو فیلمم همینه

💜💜💜
ممنون از راهنماییت عزیزم

هر کدوم شبی چقدره؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
خوب پس اگه نظر دادن و خوبه همینو بگیر..اره اون رو تختی هلش قدیمی و زشت بود

اما صبحانه مفصل و خدمات ۵ ستاره‌ و لابی بزرگ و ترنسفر حرم اینا داره 🤣🤣🤣 وای خدا

💜💜💜
اما صبحانه مفصل و خدمات ۵ ستاره‌ و لابی بزرگ و ترنسفر حرم اینا داره 🤣🤣🤣 وای خدا

اهان..خوب اره مساله نزدیکی و دوری هم هست..ماشینم که راحت نمی شه برد شلوغه..خوب پس همونو بگیر که قدیمیه

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز