2777
2789
عنوان

سم هستم بفرمایید

115 بازدید | 11 پست

یعنییی یکی از کتاب های مورد علاقم بود

ولی

به امید ت دل بستم انقدر سرش گریه کردم مردم

یا سنگدل آخه چرا جست؟

ترانه آشیل 

هردو در نهایت می‌میرند

انقدر گریه کردم احساس میکنم یه چیزی سر دلم سنگینی میکنه

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کتاب عاشقانه عالی معرفی کن🤍

همین های که گفتم ولی غمگينن

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

میشه بگی کتاب آخری که گفتی چند صفحه اس ؟ فکر کنم ماله من سانسور شده باشه

۴۱۶

اگه روفوس و متیو رو دوتا دوست معمولی نشون دادن سانسور شده ست

آخه چرا گریه خوب متوجه نشدم ...شاد و سالم باشی

این کتاب هارو بخونی میفهمی

من ۵۰ صفحه خوندم .وایکتاب من ۲۷۰ اینا هس..پس نمیخونمش

اوهههه سانسور سانسوره

زبان اصلی بخر اکه زبانت خوبه

خیلی مسخره بود

اصلا اونقدر که باید غمگین نکرد

اگر با داستان اشنایی شروع میشد و به مرگ سم ختم میشد خیلی تراژدی بهتری میشد

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

خیلی مسخره بوداصلا اونقدر که باید غمگین نکرداگر با داستان اشنایی شروع میشد و به مرگ سم ختم میشد خیلی ...

اره اینم هست 

هیچ کدوم اندازه سنگدل خوب نبود