2777
2789
عنوان

نمیتونم بچهامو بخوابونم

264 بازدید | 28 پست

خوابشون کلا کمه

ارثی مثل پدرش و پدر بزرگش

شش ساعت یا هفت ساعت نهایت شبانه روز میخوابن

منم ترجیحم اینه یک شب بخوابن که هفت اینا بیدار شن 

ظهرم که اصلا نمیخوابن

ولی بعضی وقتا اصلا نمیخوابن مثل امشب جفتشون بیدارن

احساس ضعف و ناتوانی میکنم

اصلا انگار ن انگار مادرشونم 

چراغا خاموش تو تاریکی عین سوسک میچرخن برا خودشون😭😭

همسرمم رو مبل بیهوش شده یک ربعه از خستگی

مامان دوتا گل پسر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا نکنهبرا کی

برای همسرت.بعد از یه روز کاریه سخت،خوابوندن بچه ها سخته

درکش میکنم.فقط یه پدر میتونه بچه هارو بخوابونه

صدای آب از ناهمواریه زمینه.پس هیچ کس مقصر نیست.درست انتخاب کن

حالا برا من یکیشون ساعت یک میخوابه اون یکی ساعت دو نیم بعد همش میره اذیت داداشش که خوابه میکنه میره موهاش میکشه گوشش میکشه روپاش میشینه هرچی هم میبرمش تو اتاق دیگه بازی کنه جیغ و داد میخوام برم پیش داداش. از اون برم پسرم صبح زود بیدار میشه کلا خواب ندارم 

وای خدا منممممپسرم هنوز بیدارهدقیقا خوابش کمه و خیلی سخت خوابش میبره طفلک از نوزادی داره عذاب میکشه ...

من دخترم از همون بچگی تا الان که ۱۲ سالشه شب ها دیر میخوابه خیلی کارها کردم صبح زود بیدارش کردم خسته اش کردم بی فایده بوده تابستون دو سه میخوابه ظهر ساعت یک بیدار میشه زمستون هم ۱۲ میخوابه به زور برا مدرسه بیدار میشه یه بار ندیدم تو این سال ها این زود بخوابه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
وای خدا منممممپسرم هنوز بیدارهدقیقا خوابش کمه و خیلی سخت خوابش میبره طفلک از نوزادی داره عذاب میکشه ...

🥹🥹🥹😭😭کم اوردم قشنگ

بقول شما خودشونم اذیتن 

مامان دوتا گل پسر