2777
2789

سلام دوستان خونه مادر شوهرم که رفتیم

شوهرم گفت خواهرش و بچش جلو بشینن

من به خودم نگرفتم و نشستم جلو

خواهر شوهرم با تنفر نگام کرد

این کارو نکردم چون مادر شوهرم همش دخترشو میکنه تو چشم شوهرم  منم تو دلم گفتم بسه هرچی ازم سواستفاده کردن اینا احترام نیست سواستفاده گریه

بزار بگن زنش بد هست و ازاون روز خواهرش برام استوری تیکه دار میزاره

چون خیلی پرروهن همش اسم این دختر وسط زندگی مشترک منه هی خواهرت خواهرت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه کار درستی کردی اگر مادرش بود خوب بود احترام بذاری و بفرما بزنی بره جلو ولی برای خواهرشوهر نه لزومی نداره هرچقدرم که خوب و عالی باشه

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

من خودم خواهرشوهرم چند بار که با داداشم رفتیم بیرون هر چقدر اصرار کردن جلوننشستم ...اگه خدا بخواد و عمری باشه و عروس دار هم بشم میگم عروسم جلو بشینه ...اما گاهی که مادر همسرم سوار ماشینمون شده خودم رفتم پشت تا ایشون جلو بشینه

دلیل خاصی داشت که گفتن جلو بشینه ؟ماهم بابرادرم رفته بودیم بیرون عمم جوونه اما وزنش بالاست برای اینکه عقب راحتتربشینیم چون تعدادمون بالا بود ومن وزن داداشم لاغریم ولی خواهرم نه که اونم باما بود، برادرم گفت عمم بره جلو بشینه خانومش عقب  ،اگرهمچین چیزی بوده یا مثلا خواهرش  پادرد یاکمردرد داره ومعمولا صندلی عقب نزدیکه بهم جلو راحتتره برای کسی که مشکل داره خب پس حق بااونه درکل اگر دلیلی داره ،ولی اگرهمینجوری الکی بوده یه بحث دیگست 

دلیل خاصی داشت که گفتن جلو بشینه ؟ماهم بابرادرم رفته بودیم بیرون عمم جوونه اما وزنش بالاست برای اینک ...

وسیله. عقب بود و خواهرشم با بچه کوچیک بود

بچش یکسالشه و توبغلش میزاره

اینا بهانس که جلو بشینه چون بچش تو بغلشع

جای یک نفر میگیره بچه که قرار نیست بشینه کنارش