2777
2789
عنوان

نمیتونم بچهامو بخوابونم

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 28 پست
کوچیکه نه ماهشه بزرگتر بود میخوابیدم محلشون نمیزاشتم بخدا

اوووه پس خطرناکه . واقعن سخته عزیزم میفهممت . اگه دوسداری دکتر ببر شربت خاب گیاهی میده یک یا دو دوره بدی خابشون تنظیم میشه

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

پنج سالنه ماه😭

نه ماهه رو ببر تو یه اتاق جدا از پنج ساله

اتاق تاریک کن بهش شیر بده

دستت رو بذار کنارش که بتونه باهاش بازی کنه ولی چشمات رو ببند نذار ببینه بیداری

جای پنج ساله هم بنداز پایین مبل کنار باباش بگو هر وقت خواستی بخوابی اینجا بخواب اون طرف نیا تا داداش/آبجی بخوابه اگه نخوابه مریض می‌شه ( دور از جون) 

احتمالا ببینه باباش خوابه و شما هم اونطرفی زود حوصلش سر بره بره دراز بکشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم از همون بچگی تا الان که ۱۲ سالشه شب ها دیر میخوابه خیلی کارها کردم صبح زود بیدارش کردم خسته ...

وای واقعا سخته و هیچکس جز ما درک نمیکنه

ما امشب ۱ اومدیم بخوابیم من قشنگ دارم دیوونه میشم دیگه

صد بار خوابم برد پریدم پسرم الان خوابش برد که من دیگه خواب از سرم رفت از سردرد و سرگیجه و گردن درد

من دخترم از همون بچگی تا الان که ۱۲ سالشه شب ها دیر میخوابه خیلی کارها کردم صبح زود بیدارش کردم خسته ...

اخ اخ تایم مدرسه فک کنم من بستری شم دیگ

بعضی وقتا میگم اینقدر خودمو بزنم بمیرم راحت شم🫥🫥🫥🫥

مامان دوتا گل پسر

آهان خب کوچیکه فکر کردم میگی ۵ سال و نه ماه

ن عزیزم

میتونست راه بره از پس خودش بر بیاد دوتاشونو مینداختم تو اتاقشون درم قفل میکردم میرفتم میخوابیدم

مادر بیرحم😅😅

مامان دوتا گل پسر

وای واقعا سخته و هیچکس جز ما درک نمیکنهما امشب ۱ اومدیم بخوابیم من قشنگ دارم دیوونه میشم دیگهصد بار ...

پسرم ۱۴ سالشه اون خیلی خسته باشه ده خوابه ولی دیگه بیشتر یازده بیدار نیست الان که تابستون هست این طوره برا مدرسه که ۹ و ۱۰ خوابه کوچیکه هم ۱۷ ماهشه اونم دیگه الان یازده دوازده خوابه اگه این دخترم بزاره اونم ۱۰ میخوابه ولی نمیزاره اینقدر اذیت میکنه میره میاد خاموش روشن میکنه تا بیدار بشه باباشون هم شهر دیگه کار میکنه ولی خونه باشه ۹ و۱۰ خوابه فقط دخترم بد میخوابه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
نه ماهه رو ببر تو یه اتاق جدا از پنج سالهاتاق تاریک کن بهش شیر بدهدستت رو بذار کنارش که بتونه باهاش ...

اووو اینقدر این روشا رو رفتم پسر

ی مقاومت عجیبی دارن نسبت به خواب 

شربت خواب اور دادم یعنی دکتر نوشت

تکنیک خواب رو انجام دادیم روانشناس یاد داد

شبا پنج ساعت بردیم پارک

کلاس اسکیت نوشتم هشت شب

کنتور برق خونه رو ساعت نه شب به مدت زیاددد میزدیم

خونه دو طبقست بچه کوچیک دست من طبقه بالا پسر بزرگه دست پدرش طبقه پایین

هیییی خستم فقط 

مامان دوتا گل پسر

ن عزیزممیتونست راه بره از پس خودش بر بیاد دوتاشونو مینداختم تو اتاقشون درم قفل میکردم میرفتم میخوابی ...

من پسرم ۱۷ ماهشه گاهی صبح زود بیدار میشه من خوابم میاد الکی چشمام میبندم می بینه خوابم دیگه کنارم دراز میکشه دوباره میخوابه میگم فقط دخترم اذیت میکنه برا خوابیدن از همون بچگی همین بود 

اوووه پس خطرناکه . واقعن سخته عزیزم میفهممت . اگه دوسداری دکتر ببر شربت خاب گیاهی میده یک یا دو دوره ...

دادم عزیزم 

کوچیکه اسهال گرفت بیبی اسلیپ دادم

بزرگه که تحت نظر مشاور بود ی مدت 

دیگ بیخیال شدم 

مامان دوتا گل پسر

دادم عزیزم کوچیکه اسهال گرفت بیبی اسلیپ دادمبزرگه که تحت نظر مشاور بود ی مدت دیگ بیخیال شدم

خیلی سخته میفهمم ما موقع مدرسه ها جنگ اعصاب داریم با دخترم

دادم عزیزم کوچیکه اسهال گرفت بیبی اسلیپ دادمبزرگه که تحت نظر مشاور بود ی مدت دیگ بیخیال شدم

ای بابا چقدر بد عزیزم اینحوری داغون میشی 

من بچه هام یکسال و پنج ماه فاصله دارن جفتشون شیر میخوردن باهم . کوچیکه اصلن خاب نداشت تو کل شبانه روز سر جمع یکساعت میخابید تو کل بیداری هم فقط نقل میزد و گریه های بد میکرد هزارتا دکترم بردم گفتن سالمه سالمه . ینی مردم تا یکم بزرگ شدن بهتر شده  . واقعن با تک تک سلولام درکت میکنم خدا بهت صبر و انرژی بده عزیزم 

ای بابا چقدر بد عزیزم اینحوری داغون میشی من بچه هام یکسال و پنج ماه فاصله دارن جفتشون شیر میخوردن با ...

باور کن همین که کامنتتو خوندم حالم بهتر شد

واقعا دیگ نصفه شب رد داده بودم 

اینکه بقیه هم بگم براشون سخت بوده ارامش بخشه برام چون تو واقعیت تا دهنمو باز کنم همه میریزن سرم که ناشکری نکن🫥🫤ناشکری نمیکنم اتفاقا واقعا ممنون خدام شکرگذارم دوتا گل پسر بهم بخشیده ولی حس و حالمو نمیتونم سرکوب کنم که

مامان دوتا گل پسر

باور کن همین که کامنتتو خوندم حالم بهتر شدواقعا دیگ نصفه شب رد داده بودم اینکه بقیه هم بگم براشون سخ ...

حق داری عزیزم واقعیت همینه که اطرافیان اصلن نمیخان و نمیتونن درک کنن که ی مادر هم انسانه خسته میشه کم میاره ولی تا حرف بزنی میگن میخاستی نیاری ناشکری و ....

اصلن ب حرفاشون اهمیت نده . اینو همیشه یادت باشه تو بهترین مادر دنیا برای بچه هاتی حتی اگه یروز خسته بشی حوصلشون نداشته باشی بازم تو بهترینی 😘💚