2777
2789
عنوان

بابای روانیم

227 بازدید | 15 پست

ظهر خوابید تازه بیدار شده حالا داره هی سر و صدا میکنع مامانمو از خواب بیدار میکنع منو از اتاق صدا میزنع ک دراز کشیدم برم لامپ سالن و خاموش کنم در حالی کع خودش تو سالن داره رژه میره بهش میگم خب خودت خاموش کن تو که سرپایی میگه تو خسته میشی ؟؟اره خسته میشم 

این همع خواب بود زورش میاد ی لامپ خاموش کنه فکر کرده ما نوکراشیم هرچی داره و نداره مال مامان بابا و خواهرشه برا کاراش مارو میخواد فقط ازش بدم میاد چقدر دست تو دماغشم بکنه به ننه باباش خبر میده خدانکنه دعوامون بشه زنگ میزنع به ننش به خواهرش به بابای مامانم درمورد مامانم چیزای بد میگه خداااا امروز مامانم کلی التماسش کرد بریم بیرون حالش بدع فحش داد نیومد امیدوارم به زودی تو همین دنیاا انقدر مارو عذاب داد خدا عذابش بده فعلا که معتاد شده بیچاره امیدوارم بدتر بشه 

تازه 8 ساله به مامانم خیانت میکنه حرومی 😭دیگه چقدر تحمل تا کییی؟؟؟؟

چقدر باید بگذره ؟تا بگذره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا زمانی که مالی مستقل نشدید اوضاع همینه....تد مستقل شدید که مصادف میشه با دوران سالخوردگی پدرت ورق ...

چطوری مستقل بشم ؟نه میزاره برک بیرون سرکار 

نه درس خوندم کنکور و خراب میکنم هرسال 

عرضه هیچی ندارم حس میکنم از پس هیچ کاری برنمی‌آم

تو کار ننه بابات دخالت نکن اینامعلومه حرفای مادرته از بس جلوت گفته یادگرفتی

چی میگی تو یکی که یاد گرفتم؟؟تو زندگی من بودی ببینی چ سختی کشیدم من با چشم دیدم کسی بهم چیزی نگفته 

همیشه داستان اونطوری ک مادرمون تعریف میکنن نیست و کاملا بی تقصیر نیستنمردی ک غرورش له بشه اقتدار ندا ...

چرا فکر کردی مامانم این داستان و برا من تعریف کردع 

مامان من با همع این خیانت ها به پدرم همع طوره رسید از لحاظ جنسی عاطفی و.... موند پای زندگیش اونی ک آدم نشد بابام بود 

چطوری مستقل بشم ؟نه میزاره برک بیرون سرکار نه درس خوندم کنکور و خراب میکنم هرسال عرضه هیچی ندارم حس ...

من خودم توی شرایط بسیار بدتر از تو بودم.....ولی درس خوندم بهترین دانشگاه رفتم و دقیقا دو سه ماه بعد از اتمام درسم رفتم سرکار .....الان بابام حرف بزنه پشت دره

من خودم توی شرایط بسیار بدتر از تو بودم.....ولی درس خوندم بهترین دانشگاه رفتم و دقیقا دو سه ماه بعد ...

چقدر خوب پس منم باید بشینم سر درسم 😭

نمیخوام بگم قدر باباتو بدون، ولی من حاضرم همه زندگیمو بدم فقط بابام خوب بشه،یروزی خیلی دلتنگ بابات م ...

نه نمیشم کسی دلتنگ کسی میشه ک خوب بوده 

چقدر خوب پس منم باید بشینم سر درسم 😭

صدرصد...چاره ای جز این نداری عزیزم

سرمایه که نداری بزنی توی بازار اونم بازار خراب ایران

پس فقط باید درس بخونی و رشته ای بری که نان داشته باشه نه نام....یعنی بتونی از طریقش نون دربیاری

صدرصد...چاره ای جز این نداری عزیزمسرمایه که نداری بزنی توی بازار اونم بازار خراب ایرانپس فقط باید در ...

میخواستم برم کراتین یاد بگیرم 

میخواستم برم کراتین یاد بگیرم

درس بخون عزیزم 

کراتین بدرد نمیخوره اینقدر عوارض و اسیب داشته که همه دوباره رو آوردن به همون سشوار ..... فقط درس و دانشگاه و کار ....از کسی که این راه رو رفته بشنو