همسر من خیلی خیلی گرمه حدود بیست روز سفر کاری رفت و الان چند روزه برگشته و معذرت میخام کلا دوبار اومده پیش من به نظرتون عجیب نیست من توقع داشتم هر شب باشه
اینم بگم ازش کاملا مطمئنم
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اره خیلی هم میخوابه ولی خب ابن بشدت گرمه نباید اینجوری میکرد
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من دادین و پاسخی دریافت نکردین دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده. پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر
آخه ی بحث هم کردیم و ئذره دعوامون شد تاپیکیای قبلی هست میگم نکنه ازم سرد شده
سر بحثی که کردیم سرسنگین باهاش انتظار. دارم نازمو بکشه
میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من دادین و پاسخی دریافت نکردین دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده. پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر
باید روت بشه عزیزم هیچی مثل حرف زدن و درمیون گذاشتن افکار و احساسات باهمدیگه رابطه رو محکم نمیکنه
متاسفانه همسرم اصلا اهر حرف زدن توست توجه نمیکنه وقتز باهاش حرف میزنی