2777
2789
عنوان

خانوما شما بودید چیکار میکردید

79 بازدید | 14 پست

حال روحیم بی نهایت خرابه خیلی وحشتناک تا صبح از ناراحتی بیدارم دندونام همه خرابه همش من سنی ندارم وخیلی درد میکنن وحشتناک از ناراحتی دارم سکته میکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه جوریه؟

هرماه ی  پولی میدی قرعه کشی میکنن ب هرمی افتادمیدن بهش. بدون سود. منتها ممکنه مثلا آخرین نفربهت بیفته. میتونی چن تا وام برداری با زمان کم مثلا یکساله. دندونات یکی یکی درست کنی. 

هرماه ی پولی میدی قرعه کشی میکنن ب هرمی افتادمیدن بهش. بدون سود. منتها ممکنه مثلا آخرین نفربهت بیفت ...

من سراغ ندارم بعد فکر کنم واما کمه وممکنه اخرین نفر بهم بیفته تپام دندونای من داغونه تو جوانی 😭😭😭

من سراغ ندارم بعد فکر کنم واما کمه وممکنه اخرین نفر بهم بیفته تپام دندونای من داغونه تو جوانی 😭😭😭

منم مث خودتم دطلافروختم دندونام قاب کردم. باز همون قاباهم ریخت الان میخام وام بگیرم ایمپلنت کنم دیگه 

دیگه بایدمواظب باشی. ته دیگ چیزای سفت نخوری. الان دندونهای آسیا فک کنم عصبکشی روکش 5 تومن شده باشه

تمام دندونام خرابه دارم سکته میکنم انقدر حالم خرابه ایکاش حداقل دوسه تا بود 😭😭😭😭😭