2777
2789

من بنا ب شرایطی ک داشتیم تصمیم گرفتم فقط تا واکسن یک رو بزنم ۱۸ ماهگی رو نزدم پسرم‌ الان دو سالو نیمشه . ممکنه ثبت تام نشه ؟ 

میخوام ۶ سالگیم نزنم 

اخه اشناهامون پول دادن ثبت تان کردن بچه شونو . 

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای چی نزدی ؟آخه این چ طرز فکریه جدیدا راه افتاده واکسن نمی زنن

عزیزم‌پسر‌من سر یکسالگی دچار مننژیت شد و ما رسما سرویس شدیم ربطی ب تفکر نداره و الان ب۵نوان مادر تصمیم گرفتم‌نزنم 

دلیلت چیه 

همسایمون واکسن فلج اطفال زده بچش و الان فلج شده

من بازم میگم واکسن مفیده ولی خب ترسم داره 

با پول ثبت‌نام میکنن دیگه

انقدر الکل خورده بود که نمیتونست رو پاهاش وایسه ، سوارش کردم گوشیشو در آورد دیدم داره یه چیزایی تایپ میکنه ، حالش بد شد ماشینو نگه داشتم وقتی داشت پیاده میشد گوشیش افتاد ، برداشتم دیدم برا یکی نوشته: " بی تو غرق شدم تو دنیایی که ازش بیزار بودم "تازه اونجا بود که فهمیدم آدما چرا بد میشن💔🙂

عزیزم این واکسن ها برای سلامتیشه بزن براش

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

چرا تصمیم گرفتی واکسن نزنی؟

سر یکسالگی ۱۰ روز بستری بود زجر عالمو کشیدیم اخر متوجه شدن دچار ممنژیت وایرال شده 

دلیلت چیه همسایمون واکسن فلج اطفال زده بچش و الان فلج شدهمن بازم میگم واکسن مفیده ولی خب ترسم داره ب ...

توضیح دادم سر یکسالگی دچار مننژیت وایرال شد پسرم داغون شدیم ده رو بستری شد