2777
2789
عنوان

کسی بوده واکسن بچه ش نزده باشه ثبت نام کنن مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 31 پست
مننژیت ربطی به واکسن نداره

عزیزم فوق تخصص عفونی اطفال و یه تیم‌پزشکی  علتو واکسن تشخیص داد بعد شما با مدرک سیکل علتشو اون‌نمیدونی دیگه بمن ربطی نداره 

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم‌پسر‌من سر یکسالگی دچار مننژیت شد و ما رسما سرویس شدیم ربطی ب تفکر نداره و الان ب۵نوان مادر تصم ...

حداقل با دکتر مشورت می کردی امیدوارم سر خود این کار و نکرده باشی ..انشاا..تن بچه سلامت باشه

از بهار تقویم می ماند از من استخوانهایی که تو را دوست داشت❤
یعنی واکسن زده بچش فلج شده؟

آره طفلی الان معلوله بچش

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

عزیزم فوق تخصص عفونی اطفال و یه تیم‌پزشکی علتو واکسن تشخیص داد بعد شما با مدرک سیکل علتشو اون‌نمیدو ...

واکسن به تنهایی باعث مننژیت نمیشه مگر اینکه بچه شما مشکلات زمینه ای دیگه داشته باشه که تشدیدش بکنه خانم پرفسور

واکسن به تنهایی باعث مننژیت نمیشه مگر اینکه بچه شما مشکلات زمینه ای دیگه داشته باشه که تشدیدش بکنه خ ...

حوصله بحث با سبک مغزارو ندارن باشه تو درست میگی 

حداقل با دکتر مشورت می کردی امیدوارم سر خود این کار و نکرده باشی ..انشاا..تن بچه سلامت باشه

دکتر خودش ک فوق تخصص بود گفتم بزنم‌نزنم ؟ بهم اطمینان میدید ک دوباره این اتفاق نیافته ؟ رسما گفت نه من این اطمینانو نمیدم ولی بزن 

پزشکای متخصص براشون تعریف میکردم چ ب روزم‌اومده شل میکردن میگفتن خودت میدونی 😅

آره طفلی الان معلوله بچش

ببین تهش بخای نگا کنی ادم عاقل ک‌نمیاد ویروز ضعیف ب بچه ش تزریق کنه شاید اون ویروس ب خوبی ضعیف نشده باشه .

امیدوارم تربیت بچه ات مثل خودت نباشه چون تربیت لازمی

عزیزم سبک مغزی شما واقعیته من بی ادبی ای خدمت جنابعالی نداشتم ! بپذیر دیگه دورت بگردم که عقل و بار درست و حسابی ای نداری .شایدم از سواد کمته .