2777
2789

قرار بود بعد صفر برم پیش ی سالن که صحبت کنیم و نمونه کارای میکاپم و ببینه اگر اوکی بود کار کنم پیششون

اگر نشد، چند ماه پیشا مدرک تکنسین داروخونه گرفتم ولی کاراموزی ک رفتم هیچی یاد نگرفتم از قسمت دارو ها، ولی ارایشی رو تا حدی سر در میارم بخاطر روتین پوستی ک انجام میدم، بنظرتون داروخونه ها قبول میکنن کاراموز قسمت ارایشی شون شم؟ 🥲بعد من دانشجو ام، تک شیفت میذارن برم؟ تهرانم

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡

بستگی یه داروخانه داره 

بهتره توی کاری بری که تخصص داری تا اشتباه نکنی مخصوصاً وقتی با جون مردم سر و کار داری چون مامانم بزرگ و پدربزرگ هایی میان پیشمون که نمیتونن تشخیص بدن داروهاشونو اما بخش ارایشی هم عالیه اگ بری 

دعا کنید برام🩷 

بستگی یه داروخانه داره بهتره توی کاری بری که تخصص داری تا اشتباه نکنی مخصوصاً وقتی با جون مردم سر و ...

نه منم میگم بخش ارایشی میخوام برم دیوانه نیستم ک دردسر درست کنم برا خودم🥲فقط نمیدونم دانشجو استخدام میکنن یا ن

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره استخدام میکنن اما شاید همه نکنن

من اون داروخونه ای ک کاراموزی رفتم داروخونه منتخب بود کلییی قفسه داشت چ قسمت دارویی چ ارایشی و پدرم درومد جای هیچی یادم نمیموند.فقط داروخونه های کوچیک و برم پرس و جو کنم بهتره نه؟ چون قفسه کمتر باشه کارم راحت تره