2777
2789
عنوان

آیا زشته واسه روز پزشک استوری بذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 74 پست
کاشکی منم سال دیگ ب خودم تبریک بگم... وقتی رفتی دانشگاه اکثر بچه ها چنسالشون بود؟

فعلا که میبینی کنسله😂

ولی انشالا بیاری سال دیگه بیای تاپیکشو بزنی

همه سنی داریم تو کلاسمون حتی یه نفر دهه شصتیه

🙂

اها خیلیم عالی موفق باشید ،من ورودی دوازدهمم،خواندنو شروع کردم از اول مهر منتهی جدی نه ی حس میکنم دی ...

نه دیر که نیس ولی الان تاثیر نهاییا خیلی زیاد شده و اینکه حتما باید هرروز حتی اگه حالت خوب نیس تستتو بالا نگه داری

🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزمممم روزت مبارک باشهههه🎂شما که واقعا خانم دکتری دخترجان😍آره خودمم گفتم فقط یه استتوسکوپ باشه خ ...

مرسی عزیز دلم ♥️

روز شما هم مبارک😍😍

نه اونموقع هنوز ۶ ماه اول اینترنیم بود

هی من بهشون میگفتم عاقا من دکترم کادو بگیرید اذیت میکردن که نهه کو شماره نظارت ؟😂

بعد این رو گرفتن منم اعتراضم رو تو استوری نشون دادم😂

البته عکس اصلی تو گوشی قبلیمه مجبور شدم برم تو ارشیو استوریام اسکرین بگیرم 😁

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

ی نصیحت خیلی حیاتی از زمان کنکور بگو و ی نکته از قبولی

نصیحت که نه

ولی پیشنهادم اینه اگه واقعا تا قبول نشید آروم نمیگیرید سعی کنید حتی شده کل زندگی رو یه مدت کنسل کنید و بهش برسید

🙂

مرسی عزیز دلم ♥️روز شما هم مبارک😍😍نه اونموقع هنوز ۶ ماه اول اینترنیم بودهی من بهشون میگفتم عاقا من ...

عزیزمممممم چه کیک قشنگیم هس دختر😎

واقعا مبارکت باشه شما که دکتر درجه یکیم هستی ماشاالله

من خیلی دلم میخواست کیک بگیرم اتفاقا با تم پزشکی هم

ولی یکی اینکه شدیدا تو رژیمم

یکی اینکه اومدم خوابگاه واسه امتحانا و خانوادم نیستن و خب اتاقمون هنوز کسی نیست

بگیرم همشو باید خودم بخورم نمیدونم بگیرم یا نه😂

🙂

عزیزمممممم چه کیک قشنگیم هس دختر😎واقعا مبارکت باشه شما که دکتر درجه یکیم هستی ماشااللهمن خیلی دلم م ...

چشمات زیبا میبینه

آهان متوجهم پس ببین کیک رو بیخیال 

ولی استوری بذار و یکی از اساتید رو اگه داری یا چمیدونم دوستی همکاری چیزی رو تگ کن

یا خطاب به بقیه بگو همکارای آینده روزتون مبارک

یه همچین چیزی تقریبا

اگه دلت میخواد حتماااا بذار 

ذوق زندگی به همین چیزاست😃😍

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏