یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وای خیلی دلم میخواد بذارمحتی پارسال که قبول نشده بودم کلی کلنجار رفتم که امسال سال آخریه که نمیتونم ...
بذار دنیا دو روزه کیفش رو ببر
نه به عنوان فارغالتحصيل امروز و اینترن دیروز 😂میگم که خز نیست
اگه روی صحبتت با بقیه باشه یعنی در قالب تبریک به همکاران باشه کاااملا اوکیه و اصلا حالت ذوق الکی نداره
لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷 تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏
خب از الان تا فرداشب لحنم رو انتخاب میکنم پس😂ای جانم😍به زودی رزیدنتی انشالاامیدوارم یه روز حتما بب ...
آره عالیه😍😂
ممنونم عزیزم انشالله🥲
خوبی از خودته زیبا😍
اره واقعا خیلی خوب میشه و باعث افتخار منه❤️
لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷 تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏