2777
2789
عنوان

آیا زشته واسه روز پزشک استوری بذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 74 پست
چشمات زیبا میبینهآهان متوجهم پس ببین کیک رو بیخیال ولی استوری بذار و یکی از اساتید رو اگه داری یا چم ...

وای خیلی دلم میخواد بذارم

حتی پارسال که قبول نشده بودم کلی کلنجار رفتم که امسال سال آخریه که نمیتونم بذارم😂

ولی دانشجوی ترمکی الکی ذوق میکنه از نظر اینترنا و رزیدنتا😔😂

🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی جمعیت زیاده خیلیا با خیلی شرایط متفاوت هستن

نگفتی رتبت چند شد 

اره واقعا شرایط خیلی مهمه و مشکلات متفاوت 

ولی همیشه میشنیدم اکثر ۲۰و ۱۹ و ۲۱ سالشونه ... اینطوری نیست که سال اولیا کسایی که پشت بودن اذیت کنن و قیافه بگیرند و این داستانا

وای خیلی دلم میخواد بذارمحتی پارسال که قبول نشده بودم کلی کلنجار رفتم که امسال سال آخریه که نمیتونم ...

بذار دنیا دو روزه کیفش رو ببر

نه به عنوان فارغ‌التحصيل امروز و اینترن دیروز 😂میگم که خز نیست

اگه روی صحبتت با بقیه باشه یعنی در قالب تبریک به همکاران باشه کاااملا اوکیه و اصلا حالت ذوق الکی نداره

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

نگفتی رتبت چند شد اره واقعا شرایط خیلی مهمه و مشکلات متفاوت ولی همیشه میشنیدم اکثر ۲۰و ۱۹ و ۲۱ سالشو ...

نه اینطوری نیس از این اخلاقا زیاد دیده نمیشه

زیر هزار منطقه یک

ببخشید دقیق نمیتونم بگم

🙂

بذار دنیا دو روزه کیفش رو ببرنه به عنوان فارغ‌التحصيل امروز و اینترن دیروز 😂میگم که خز نیستاگه روی ...

خب از الان تا فرداشب لحنم رو انتخاب میکنم پس😂

ای جانم😍

به زودی رزیدنتی انشالا

امیدوارم یه روز حتما ببینمت خیلی دختر ماهی هستی مشخصه😌

🙂

نه اینطوری نیس از این اخلاقا زیاد دیده نمیشهزیر هزار منطقه یکببخشید دقیق نمیتونم بگم

سال قبلش چقد شدی افرینن 

ازین اخلاقا زیاد دیده نمیشه یعنی دیده میشه 🥲😂... یعنی چیا میگن بیشتر دخترا میگن یا پسرا

سال قبلش چقد شدی افرینن ازین اخلاقا زیاد دیده نمیشه یعنی دیده میشه 🥲😂... یعنی چیا میگن بیشتر دخترا ...

از کدوم اخلاقا؟

راستش اینقدر جمعیت زیاده و هرکس سرش به کار خودشه من نصف همکلاسی هامو حتی نمیشناسم😁😂

🙂

خب از الان تا فرداشب لحنم رو انتخاب میکنم پس😂ای جانم😍به زودی رزیدنتی انشالاامیدوارم یه روز حتما بب ...

آره عالیه😍😂

ممنونم عزیزم انشالله🥲

خوبی از خودته زیبا😍

اره واقعا خیلی خوب میشه و باعث افتخار منه❤️

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

عزیز دلمی 😗موفق باشی مثل همیشه😍

ممنونم ❤️