2777
2789
عنوان

آیا زشته واسه روز پزشک استوری بذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 74 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیز دلمخب چجوری بگم که به خودم برنگرده؟🤔

پزشکای عزیز روزتون مبارک🙂

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

آلبالو من پارسال یا پیارسال اگه اشتباه نکنم مادرپدرم برای من و دوستم که خونمون بود کیک‌ خریدن منم استوری کردمش 

ولی همینطوری خشک و خالی یه جوریه😂

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

سال چندمی؟ من پارسال کیکی که پدر و مادرم گرفته بودن رو استوری گذاشتم همکلاسی هامم اکثرا همینطوری هدی ...

ورودی مهر ۴۰۳ هستم عزیزم

خجالت میکشم کیک و اینا

البته اینکه نگرفتن هم بی تاثیر نیس😂

🙂

نه عزیزم من چندسالی پشت موندم تا قبول بشمخیلی سختی تحمل کردمو حداقل یکی دو سالشو خیلییی جدی داشتم می ...

کاشکی منم سال دیگ ب خودم تبریک بگم... وقتی رفتی دانشگاه اکثر بچه ها چنسالشون بود؟

نه عزیزم من چندسالی پشت موندم تا قبول بشمخیلی سختی تحمل کردمو حداقل یکی دو سالشو خیلییی جدی داشتم می ...

اها خیلیم عالی موفق باشید ،من ورودی دوازدهمم،خواندنو شروع کردم از اول مهر منتهی جدی نه ی حس میکنم دیره نمیرسم شما اینجوری نبوین اونموقع ها؟

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

ورودی مهر ۴۰۳ هستم عزیزمخجالت میکشم کیک و ایناالبته اینکه نگرفتن هم بی تاثیر نیس😂

خجالت نکش😃 پارسال سال اول من بود واسه همین استوری گذاشتم دیگه نمی‌ذارم بسه😂 هنوز یک شهریور نشده که یک کیک بگیرین دور همی یه جشن کوچیک بگیرین بعدم استوری کن تشکر کن😂😂

آلبالو من پارسال یا پیارسال اگه اشتباه نکنم مادرپدرم برای من و دوستم که خونمون بود کیک‌ خریدن منم اس ...

عزیزمممم روزت مبارک باشهههه🎂

شما که واقعا خانم دکتری دخترجان😍

آره خودمم گفتم فقط یه استتوسکوپ باشه خیلی خشک و خالیه😂

🙂