2777
2789
عنوان

خواهان مدارس سمپاد 💌😻 تا دانشگاه ازاد

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 74 پست
چطوری مرتبش کنم فعلا در حال حاضر پول

ببین مسیری که توش هستی و من طی کردم 

کاملا درکت میکنم 

چند ماه وقت بگذار رو خودت کار کن 

ی پادکست معرفی میکنم گوش بده نجاتت میده  . مثل داروعه برات : پادکست جافکری اپیزود «چرا نمیرسیم؟»

سریالی هست چند قسمته .

حتما حتما گوش کن . 

باید اولویتها و ارزشهای خودتو مشخص کنی بدون در نظر گرفتن فشارهای بیرونی مثل شرایط خانواده جامعه یا رقابت با همدوره ای ها ...

بشین عمیق فکر کن . این سالهای زندگیت دیگه برنمیگردن

اون پادکست و هم گوش بده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله که موفق میشی

ممنون عزیزم امیدوارم شما هم به چیزی که میخوای برسی❤️

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

ببین مسیری که توش هستی و من طی کردم کاملا درکت میکنم چند ماه وقت بگذار رو خودت کار کن ی پادکست معرفی ...

وضعیت منم یه جورایی مثل استارتره

منم این پادکستو گوش میکنم مرسی ازت🥲

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

راستش من مدرسه دولتی درس نخوندم نمیدونم غیر دولتی هاهم اکثرانش فقط پول میگیرن دولتی و غیر دولتیش مهم ...

من میتونستم بذارم غیر دولتی،اما چون چند تا معلم اطرافمون و تجربه‌ی چند تا مادر گفتن دولتی بهتره گذاشتم😬،تو دوستانت بودن دولتی؟

تو چه قشنگی😍...

بهتر ...این چه حرفیه هنوز فرصت داری من سی سالمه و بهت میگم هنوز فرصت هست

من شرایطم فرق میکنه 

من بچه طلاقم 

سه ماهم بوده که مادرم جدا شده 

با بابام رابطم خوب نیست 

امروز فرداس که از خونه بیرونم کنه 

من شرایطم فرق میکنه من بچه طلاقم سه ماهم بوده که مادرم جدا شده با بابام رابطم خوب نیست امروز فرداس ک ...

انشالله که این اتفاق نمیفته 

ولی کنار درست به فکر شغل ثانویه باش

تو ایران با درس به هیچی نمیرسی عزیزم 

حتی با پزشکی

من میتونستم بذارم غیر دولتی،اما چون چند تا معلم اطرافمون و تجربه‌ی چند تا مادر گفتن دولتی بهتره گذاش ...

دوستام همکلاسی هام بودن غیر دولتی بودیم 

دبیرستان هم یک نفر از نمونه دولتی قبول شده بود 

من نمیدونم واقعا شهر به شهر متغیره 

البته به سطح سواد خودتونم بستگی داره که چقدر میتونید تو درس کمکش کنید 

دوستام همکلاسی هام بودن غیر دولتی بودیم دبیرستان هم یک نفر از نمونه دولتی قبول شده بود من نمیدونم وا ...

هر دو تا کارشناسی خوندیم،ممنون که جواب دادی عزیزم،موفق باشی🌼

تو چه قشنگی😍...