2777
2789
عنوان

خواهان مدارس سمپاد 💌😻 تا دانشگاه ازاد

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 74 پست

منم سمپاد بودم ، منم لیسانس ازاد بودم علوم و تحقیقات ولی ارشد دانشگاه تهران قبول شدم 

امام رضا دستمو ول نکنیا ، تو تنها پناه منی😭 امام رضا ولم نکنیا من هیچ کس رو جز تو ندارم ...💔 لطفا برای ازدواج خوب و سعادتمندم دعا کن💖 منم برات صلوات میفرستم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من واقعا ته دلم عاشق دندان و پزشکی هستم اخه من خیلی تلاش کردم تا سمپاد قبول شدم دلم میخواد بازم ...

عمرتو تباه نکن به نظرم 

ی مسیر و بگیر تا تهش برو 

ارتباطتو با بچه های مدرسه تون قطع کن

مطمئنی علاقه ات تحت تاثیر محیط نیست ؟ اینا درامد چندانی هم ندارنااات

چی خوندی ؟

ژنتیک

امام رضا دستمو ول نکنیا ، تو تنها پناه منی😭 امام رضا ولم نکنیا من هیچ کس رو جز تو ندارم ...💔 لطفا برای ازدواج خوب و سعادتمندم دعا کن💖 منم برات صلوات میفرستم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

عمرتو تباه نکن به نظرم ی مسیر و بگیر تا تهش برو ارتباطتو با بچه های مدرسه تون قطع کنمطمئنی علاقه ات ...

من همکلاسی هامو یادمم نمیاد چه برسه به ارتباط 

عمرم که تباه شده رفته 

شاید ربطی نداشته باشه سوالم ولی من دخترم میره کلاس اول،همه گفتن دولتی بهتره،نوشتمش،الان پشیمونم،از ی طرف هم دیدم کسایی که رفتن غیر انتفاعی راضی نبودن،به نظرت میتونه تو دولتی موفق باشه،باهوشه و با انگیزه

تو چه قشنگی😍...

چرا ؟ شما چکار کردین ؟

من تا نهم شاگرد اول کلاسمون بودم ولی تو دبیرستان درس نخوندم

به قول خودت جو مدرسه به شدت فاسد بود و من فقط ضربه خوردم و دچار تروما شدم و سال اول کنکورمو خراب کردم

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

الان چکار میکنی ؟

آزمایشگاه خیلی تلاش کردم ی آزمایشگاه قرار برم بیمارستان طالقانی ام صحبت کردم ببین ام چی میشه 

اخه ارشد کن وزارت بهداشت و بالینیه

حالا چی ؟ چندسالته ؟ من یازدهم درس خوندم

۱۹ سالمه

امسال پشت بودم و احتمالا بازم پشت بمونم

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

شاید ربطی نداشته باشه سوالم ولی من دخترم میره کلاس اول،همه گفتن دولتی بهتره،نوشتمش،الان پشیمونم،از ی ...

راستش من مدرسه دولتی درس نخوندم نمیدونم 

غیر دولتی هاهم اکثرانش فقط پول میگیرن 

دولتی و غیر دولتیش مهم نیست بنظرم مهم جوشه 

البته بستگی به جیبتونم داره