2777
2789

بچه ها من امسال می رم هشتم. قصد دارم برای متوسطه دوم برم نمونه دولتی رشته ریاضی. درسم خیلی خوبه و معدلم امسال شد بیست. مدرسه خودمم هم دولتیه

میشه بگید از الان چه کار هایی می تونم کنم تا نمونه قبول شم؟؟

و لطفا اگر نصیحتی دارید بفرمایید💖🌹

باشد که اشک بعدیتان، اشک شوق باشد.🍀 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نصیحتم اینه که جا نزنی فشار نیاری به خودت استراحت داشته باشی کاری نکنی زده بشی و فک میکنم امسال تلاشی لازم نیست برا نمونه بکنی از تابستونی که قراره وارد نهم بشی علوم نهم رو بخون و تست بزن ریاضیش هم تونستی بخون و تست بزن در کل امسال نیاز نیست سروع کنی برا نمونه چون ریاضی نهم جوریه که نیاز به پایه ی قوی هشتم نداره خواهرم هشتم نمرش شد ۸ سال بعد نهم نمرش شد ۱۹ فقط سال نهم درس خوند رفت رشته ریاضی 

ایشالا ک خیره

از الان درسارو خیلی خوب بخونمفهومی بخونکلاس هم اگه شرایط رو داری بروولطفا از اینجا هم بیا بیرون مناس ...

من کلا توی بحثای .... شرکت نمی کنم. صرفا برای انتخاب رشته میام

باشد که اشک بعدیتان، اشک شوق باشد.🍀 

ببین برای نمونه نهم بخونی کافیه ولی اگر برا تیزهوشان میخای امسال شروع کن ببین من امسال میرم دهم تجربی آزمون دادم نمونه تجربی دم مرز بودم قبول نشدم خدا شاهده هیچی نخوندم اگر یکم یکمااا فقط ماه آخر هوش میزدن الان قبول بودم .شما درس های نهم رو خوب بخون و تست هوش هم بزن و سعی کن معدل عالی بگیری نهم معدلش چند درصد تاثیر داره داخل قبولی نمونه یک درصد قابل توجه رو داره .کتاب هوش هم ای تی بزن خیلی خوبه .علوم و ریاضی هم کتاب بگیر علوم خیلی سبز و ریاضی هم یا خیلی سبز بگیر یا یک کتاب که خاطرم نیست فردا بهت میگم درخواست بده الان خونه نیستم برم ببنیم اسمش چیه اخه من فقط خریدم کار نکردم اسمش رو نمیدونم بابام خریده که بابام هم از معلم تیزهوشان پرسیده بود گفته بود این کتاب رو بگیر