2777
2789
عنوان

دبیرستانی ها و دانشجو ها میشه راهنماییم کنید🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 40 پست
میخوام نکته ای درس خوندن رو یاد بگیره

اره ولی میتونی بگی نکته ای درس بخون اینجوری استرس میگیره و یه جایی کم میاره اذیتش نکن لطفا نزار کم بیاره بابای منم اینجوری کرد من کم آوردم البته من معدل سه سالم 20 شد ولی کم آوردم و دیگه برای نمونه نخوندم و فقط برای نمره گرفتن میخوندم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ولی میتونی بگی نکته ای درس بخون اینجوری استرس میگیره و یه جایی کم میاره اذیتش نکن لطفا نزار کم ب ...

بهش می گم مامان جان همه ی کتاب نکته س هیچی رو سرسری نگیر اگه الان چیزیو یاد نگیری سال اینده به مشکل می خوری الانم ترازش ۵۳۰۰ یا فوقش ۵۴۰۰ بالاتر نمیره ولی من روش فشار نمیارم فقط میگم بازم تلاش کن

اره بهش بگو تلاش متداوم داشته باشه ول نکنه

بهش گفتم روزی ۵ تا تست از هر درس رو بادقت حل کن برو همون تیکه رو از کتاب بخون از تو نت نمونه سوالاشو پیدا کن ولی یکم تنبلی می کنه

بهش گفتم روزی ۵ تا تست از هر درس رو بادقت حل کن برو همون تیکه رو از کتاب بخون از تو نت نمونه سوالاشو ...

الان تابستونشه اذیتش نکن داخل مدرسه ها درس میخونه من تابستون هفتم به هشتم درس خوندم یعنی هفتم رو مرور میکردم هشتم که رفتم هیچ انرژی نداشتم هیچی آخرای هشتم بودم مرده متحرک

سعی کن درسای راهنمایی رو کاملا مفهومی بخونی خودتم نمیتونی حتما کلاس انلاین با اساتید عالی بگیر که در حد دبیرستان درس بدن کتاب ای کیو بگیر و بخون اولش سخته ولی بعدش عادت میکنی اگه میتونی و علاقه داری مسابقه خوارزمی شرکت کن اونجا درسای مثلا علوم رو مفهومی درس میدن از طرف استان..چون درسای راهنمایی به ترتیب همون درسای دبیرستان هستن پس مهمن..سعی کن هشتم رو کاملا خوب بخونی و تست کار کنی نهم رو هم برای امتحانا هم ازمون بخون چون هر دو پایه توی ازمون میاد سر ازمون هم همه رو نزن چون نمره منفی داره و در اخر اگه قبول نشدی غصه نخور تموم نشده بگرد یه مدرسه با جو خوب و بچه های درس خون پیدا کن چون دبیرستان سخته و برای ادامه دادن نیاز به رقیب توی مدرسه داری کنکور مهمه

اینو از منه تجربه دار ب یاد داشته باش

هیچکاری نیاز نیس کنی فقط تا میتونی درس هاتو جدی بگیر بیخیال دوست های سمی و تنبل شو..خوب درس بخون امتحان هاتو بیست شو

آرام باش عزیزم،هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد،ما رفته ایم،و الان سال ۱۴۹۷ است...)