2777
2789
ایول دختره هم تا آخر عمر تو غم بسوزه اگه دلم به حالش سوخت کتاب دوم هم می نویسم که بتونه حداقل عشق کو ...

وای اره اونطوری خیلی خوبه 😂 قشنگ اشک خواننده ها رو درمیاری

هر چی میگم که نباید باور کنی حاجی 

وای اره اونطوری خیلی خوبه 😂 قشنگ اشک خواننده ها رو درمیاری

اره میخوام قشنگ گریه کنن 

پسره هم بمیره که چی بهتر اصلا🤣🤣🤣🤣

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیشب رفتم توحیاط زمین ک دیدم وحشت کردم ازمورچه هاشوهرموصداکردم خودشم ببین چقدمورچه بودک ترسیدبش گفتن ...

نمیدونم والا 

ولی ب کسی نگو جیش بچتو بریزمنم شنیدم 

دلت صاف شد منم دعا کن ب خواستم برسم

نمیدونم والا ولی ب کسی نگو جیش بچتو بریزمنم شنیدم دلت صاف شد منم دعا کن ب خواستم برسم

انشالاانقدغرق خوشبختی بشی ک بین الحرمین بشینی ی گوشه دنج نگاه ب خوشبختیت کنی

برام دعاکن خواهرواقعن تنگاقرارگرفتم هیچ کس پشتم نیس 😔😔

پس آخرش دختره ام بزن بکش 😂💔مثلا بعد مرگ پسره دیگه خودکشی کرد و برگشت به معشوقش🫂

پسره بعد مرگش بر می گرده به دنیای اهریمن ها

تو کتاب دوم طی اتفاقاتی دختره پسره رو می بینه و دنبالش میره. ولی ناگهان از پشت شیطان می گیرتش و پسره نجاتش میده💙💙💙

در آخر هم دختره عشق رو به پسره میگه ولی درون آخرین لحظه های عمرشان. بعدش هم دختره و پسره هر دو بر می گردن با این تفاوت که پسره دیگه فراموش کرده

دختره هم تمام تلاشش رو می کنه و اهریمن زاغ میشه

یعنی شکل روحش

پس اسم کتاب هست زاغی که عاشق اژدها شد🤣🤣🤣🤣🤣🤣 قشنگ اشک خواننده در میاد تا این ها بهم برسن

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

دختره عاشق پسره هستشمیخواد در لحظه آخری که شیطان رو منهدم گردن بهش اعتراف کنه ولی ناگهان شیطان دوبا ...

عشق آتشین دختر به پسر صائقه ها را خنثی میکنه وصائقه ها تبدیل به دسته گل های رنگارنگ میشن، 

همه فضا از عطر گلهای خوشبو پر میشه، شیطان دیگر توانی در خودش نمیبینه ونابود میشه.

دختر وپسر همدیگه را در آغوش میگیرند و جشن ازدواج بزرگی ترتیب میدن.

خداوند به خاطر عشق خالص و تلاششون، بیست تا بچه بهشون میده،ده تا دختر زیبا  وده تا پسر شجاع

سالیان سال آنها به خوشی زندگی می کنند والگوی جوانان شهر قرار میگیرند

[QUOTE=393363393]انشالاانقدغرق خوشبختی بشی ک بین الحرمین بشینی ی گوشه دنج نگاه ب خوشبختیت کنی برام دعاکن خواهرواقعن ...[/QUOTEممنون قشنگم از دل پاکت 

انشالله هرچی از خدا میخوای همون بشه بهترین ها نصیب قلب مهربونت

عشق آتشین دختر به پسر صائقه ها را خنثی میکنه وصائقه ها تبدیل به دسته گل های رنگارنگ میشن، همه فضا از ...

😶😶😶😶😶

من می خواستم یک جوری باشه که اشک خواننده رو در بیاره

ظاهرا شما از منم ماهرترین🤣🤣🤣🤣 نظرت درباره پایان غمگین چیه اینطوری خواننده رو دق میدم تا دیگه یاد بگیره فانتزی عاشقانه نخونه🤣🤣🤣🤣🤣🤣

عشق آتشین دختر به پسر صائقه ها را خنثی میکنه وصائقه ها تبدیل به دسته گل های رنگارنگ میشن، همه فضا از ...

اون پسره اهریمن هست من تمام چیز ها رو از قبل حساب کردم

😶😶😶😶😶من می خواستم یک جوری باشه که اشک خواننده رو در بیارهظاهرا شما از منم ماهرترین🤣🤣🤣🤣 نظرت ...

دلها الان غمگینه، حداقل تو داستان با تخیلات شیرین ذهنمون همخونی داشته باشه بهتره،

شاید دلها نسبت به هم نرم تر ومهربون تر شد.

دلها الان غمگینه، حداقل تو داستان با تخیلات شیرین ذهنمون همخونی داشته باشه بهتره،شاید دلها نسبت به ه ...

کتاب من دو قسمتی هست

کتاب اول پایان غمگین خواننده رو تا دم سکته می برم

کتاب دوم پایان شاد خواننده رو دق میدم تا دختره عشق رو اعتراف کنه💞💞💞

کتاب من دو قسمتی هستکتاب اول پایان غمگین خواننده رو تا دم سکته می برمکتاب دوم پایان شاد خواننده رو د ...

موفق باشی، اما شاید یک نفر بعد از کتاب اول واقعا دق کرد ونتونست کتاب دوم را بخونه ،خخخخخ