2777
2789
عنوان

دبیرستانی ها و دانشجو ها میشه راهنماییم کنید🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 40 پست

ببین نمونه قبول شدن واقعا آسونه من هیچی نخونده برای ازمون دم مرز قبولی بودم خیالت راحت باشه فقط معدل نهم رو عالییی بگیر و من دفترچه اول رو عالی زدم ولی بخاطر هوش قبول نشدم تست هوش زیاد بزن و اشتباه منو نکن من خیلی اشتباها کردم اگر خواستی بگم طولانیه

برو یک موسسه ای که کلاسهای تیزهوشان و نمونه داره ثبت نام کن

ببین کلاس و اینا همه چرته من دوستام معلم خصوصی میگرفتن و ... قبول نشدن خیلی هزینه کردن من که کلا کلاس نرفتم ترازم خیلی بهتر بود مهم خود آدمه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین نمونه قبول شدن واقعا آسونه من هیچی نخونده برای ازمون دم مرز قبولی بودم خیالت راحت باشه فقط معدل ...

منم سر ششم پسرم اصلا نمی دونستم این آزمونا چجوریه بچه م فرصتش سوخت

نصیحتم اینه که جا نزنی فشار نیاری به خودت استراحت داشته باشی کاری نکنی زده بشی و فک میکنم امسال تلاش ...

اره نیاز نیست از الان برای نمونه بخونه ولی برای این که بتونه رشته خوب بیاره و حتی خودش اعتماد به نفس داشته باشه بهتره هشتم نمره های خوبی بیاره

نمونه سوال های تیزهوشانی و نمونه دولتی زیاد حل کن و حتماً سوالات هر سال نمونه دولتی رو دانلود کن و حسابی برسی کن تا متوجه بشی طراح از هر بخش چطوری سوال طرح میکنه 

خیلی کلاس رفتن  رو پیشنهاد نمیکنم چون خیلی وقت گیره 

البته برای بعضی ها کلاس کاربردی تره 

اگر ادمی هستین که خودجوش درس میخونین کلاس ثبت نام نکنین و خودتون مداوم درس بخونید بهتره

هیچی... اگه سهمیه داری که برگه سفیدم بدی قبولی

اگه نداری، دو هفته مونده به آزمون بخون قبولی

اگه تیزهوشان میخوای بری، سال نهم و قوی بخون، بازم قبولی

بهترین منبع ام همون ۳۱ استانه... اگه تدریس و اینا میخوای ام ماز بی نظیره

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌،ومادروطن‌بیگانه‌ایم...

عزیزم‌ برای‌ انتخاب‌ رشته‌ تاپ‌ در‌ مدرسه‌ تاپ‌ و‌‌نمونه‌ نمرات‌ دروس‌ پایه‌ ۳سال‌ شمارو‌ درنظرمیگیرن  و نگاه میکنن‌. 

درپایه‌ هشتم‌ کمی‌ حاشیه‌ زیاده‌ اما‌ تو‌ فقط‌ وفقط‌ به‌ فکر‌ درس‌ و‌ هدفت‌ باش‌. زیاد‌ تو‌ جمع‌ و‌ حرفای  حاشیه‌ ای‌ دوستات  نرو‌ و‌ خودتو‌ درگیر‌‌نکن‌ . چون‌ داری‌ میری‌ هشتم‌ هنوز‌ امتحانا  کشوری‌ نیست‌ و‌ دست‌ معلماته‌ پس‌ باهاشون ارتباط قوی‌ برقرار‌ کن . ازگوشی‌ فاصله‌ بگیر‌ و‌ متمرکز‌ باش‌. امتحان‌ و‌پرسش‌ کلاسی‌ هرچند‌ ساده‌ هم‌ برات  مهم‌ باشه‌....

موفق‌باشی‌ عزیزم🌱

وخدا‌ باماست‌‌ درآنچه‌ گذشت‌ و‌ آنچه‌ هست‌ و‌ آنچه‌ خواهد‌ آمد‌...