2777
2789
میگه کلا باکره ام بودم یه نیاز طبیعیه اصلا برام مهم نیس گذشته ی طرف

موافقم اما برام مهمه گذشتش چجوری بوده ممکنه طرف رابطه ی فاب داشته با اون بهم زده مهم اینه برای چی هم رابطه هاش تموم شده خوشم نمیاد ادم قبلیم با زنه خراب یا دختر باکره رابطه داشته بوده من نمیپسندم اه کسیم دوست ندارم پشت سر زندگیم باشه

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

تو زمونه ای هستیم ک۹۹ درصد پسرا دارن.

خب منم بخام شوهر کنم مهریه سنگین میزنم ک بعدشو جرعت نکنه بره دنباال کثافت کاری.

بعدم تست سلامت جنسی ازش میگیرم

سالم باشه ، مهم نیس برام چ گوهی خورده تو گذشتش

سیمکارت قبلا دست کسی بوده.🔴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بفهمم قبل خودم با کسی حتی چت عاشقانه هم داشته باشه جَری میشم هرکسی همتای خودشو انتخاب میکنه وقتی من تو این دوره و زمونه که فساد از در و دیوارش میچکه پاکی رو انتخاب کردم اونم باید پاک باشه یعنی چی؟ مگه خونش سرخ تراز بقیه ست که هزارتا کاربکنه بعد یه دختر عفیف عروسش بشه ؟

مرا‌برگردان‌به‌حالتی‌که‌قبل‌ازتو‌بودم‌و‌سپس‌ترکم‌کن...

اها اگه از رابطه با آدمای مختلف ایدز بگیره و دختره هم انتقال بده چی؟

من خودم 5 سال با ھمسرم دوس بودم قبل اشنایی با ھمسرم ھم  اون کلی دوس دختر داشت ھم من کلی دوس پسر

برامم مھم نبود رابطہ ج ن س ی داشتہ یا نہ چون اون زمان با من نبودہ بدم میاد از مردای ھول کہ تا ازدواج میکنن یادشون میوفتہ دوس دختر بازی نکردن الان باید شروع کنن بہ اینکار بہ زنشون خیانت کنن

برا ھمینم ھست تو این چند سال زندگی ھمسرم خیلی بھم وفار بودہ از چشامم بیشتر بھش اعتماد دارم

شمام فوبیای ایدز گرفتی فکر کنم چون ھمش بہ این موضوع فکر میکنی

خدا بہ دلی کہ دریا باشہ کشتی میدہ
نهبعد از اردواج داشتبا خودم میگفتم کاش تو مجردیش با هزار نفر بود.میرسید به من دیگه هول نبودآخه آدم م ...

شاید هم داشته قبل ازدواج

به شما دروغ گفته 

چه بد ناراحت شدم برات🫠

دوست با رابطه فرق داره عزیزم

ببین تو خانواده ای که ما بزرگ  شدیم بحث بکارت اصلا اهمیت نداره بنابراین نرماله برامون پس برای منم مهم نیست 

مهندس نفت ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

عشق توش همه چی هست مثل قدیم نیست الان اوضاع فرق کرده و احتمالش هست آدم از عشق کور بشه و دست به کارای ...

خب منم میگم اگه قبل من عاشق بوده باشه بعد بیادش سمت من 

نابود میشم🫠

دوست با رابطه فرق داره عزیزم

دقیقا خیلی تفاوت هست 

ولی ببین استارتر واسه من مهم ترین چیز حقیقته طرف اگه بیاد حقیقت رو بگه (کامل و واضح)و خودش اعتراف به همه چیز کنه اگه واقعا پشیمون بوده از نظر من بازم مشکلی نداره خدا اون بنده شو میبخشه من چیکارم که نبخشم 

ولی مشکل اینه که دیگه آدم راستگو نیست اصلا پیدا نمیشه چه دختر چه پسر 

بعد الان یکی میاد میگه همه پسراا دروغ میگن آره شاید خیلیا بگن ولی دختر دروغگو هم خیلی هست 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

میشه دلیل هم بیاری ؟

ادم مذهبی ای نیستم یعنی از لحاظ گناه اینا بهش فکر نمیکنم

بنظرم اینکه ادم ۲۱ ۲۲ ساله فکر این باشه که بره تو رابطه عادیه اقتضای سنیه

و تو رابطم این مسائل هست دیگه

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند